nlc.hu
Sztárok
Kifogyott a benzin Jákob Zoltán Ferrarijából

Kifogyott a benzin Jákob Zoltán Ferrarijából, nagy bajba került a milliárdos

A milliárdos üzletember alig tudott félreállni autójával az emelkedőről, amikor észrevette, hogy az autójából kifogyott a benzin.

Úgy tűnik, Jákob Zoltánnál rendesen zajlik az élet, ugyanis az utóbbi időben számos hátrányos helyzetű családon segített az alapítványával, illetve folyamatosan járja az országot, hogy különféle drága ajándékokkal árassza el a járókelőket. Most azonban Jákob Zoli szorult egy kis segítségre, ugyanis tűzpiros Ferrarijából kifogyott a benzin. 

Jákob Zoltán

Fotó: TV2

Rengetegen próbáltak segíteni neki

A milliárdos üzletember a Balatoni úton volt kénytelen a 155 milliós luxusjárgányával félreállni, sokan pedig azonnal a segítségére siettek. 

„Amikor elindultam otthonról, hatvan kilométernyi üzemanyagot jelzett az autó. A Ferrariról tudni kell, hogy az üzemanyag-fogyasztása sok mindentől függ, például a beállításoktól, aztán attól, hogy városban megyek-e vagy autópályán…” – mondta Jákob a történtek kapcsán.

Tíz percet autóztam, épp a benzinkutat keresve, amikor egy emelkedőhöz értem, ahol a dőlésszög miatt nem jutott elég üzemanyag a rendszerbe. Lefulladtam, alig tudtam félreállni. Szerencsére a mögöttem érkezők közül többen is felajánlották a segítséget, többek között egy teherautós, aki el is indult üzemanyagért. A következőnél kanna is volt, benzin is, végül úgy alakult, hogy többektől is kaptam benzint. Arra gondoltam, ha ott maradok még egy órácskát, tele is lesz a tankom, benzinkút sem kell

– mesélte a Borsnak

„Szerettem volna meghálálni a segítséget, legalább annyival, hogy kifizetem a betöltött üzemanyagot, de ezt sem hagyták az emberek. Azt válaszolták, én már annyi embernek segítettem, hogy ennyit megérdemlek. Megmondom őszintén, ez nagyon jól esett. Egyébként levontam a tanulságot, amit mindenkinek javaslok: soha ne indulj el majdnem üres tankkal egy olyan autóval, amelyiknek az orrában van a motor és hátul a tank” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top