nlc.hu
Szabadidő

Szily Nóra a TV2-ös karrierjéről

Szily Nóra csúnyán pórul járt a TV2-nél

Csalódottan vallott a tévés.

Szily Nóra ma már úgy véli, jobban is beindulhatott volna a karrierje a harmincas évei elején, amikor kecsegtető ajánlatot kapott a TV2-től. Az egykori műsorvezető az RTL-től ment át a másik csatornához, viszont csúnyán pórul járt – írja a Blikk.

Szily Nóra,

Szily Nóra ma már megbánta, hogy anno a TV2-höz igazolt – Forrás: Szavakon túl – videó / YouTube

A Reggeli egykori műsorvezetője kihagyhatatlan lehetőségként tekintett arra, hogy a TV2 megkereste őt. Állítása szerint a TV2-nél napi talkshow-t ígértek neki Friderikusz Sándor Gyerekszáj című műsora mellett, ám végül nem úgy alakultak a dolgok, ahogy eltervezte. Minderről Kadarkai Endre podcastműsorában vallott Szily Nóra.

„Azt nem gondoltam, hogy ha én fizetést kapok, engem egyáltalán nem fognak használni” – fakadt a tévés. Elmondása szerint azzal indokolta egy idő után a TV2, miért nem kap műsort, mert – mint megtudta – azért vette meg őt a csatorna, hogy ne máshol legyen. A műsorvezető végül beletörődött a sorsába. „Kellő önismeret és szakmai önismeret birtokában futhattam volna nagyobbat ezen a pályán, de így alakult” – összegezte a karrierjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top