nlc.hu
TV-sztárok

Jákob Zoltán szerelmi élete

Jákob Zoltán vallomása: „Nem kell olyan nő, aki tálcán kínálja magát”

A milliárdos üzletember igenis szeretne válogatni a hölgyek között.

Jákob Zoltán szerint korábban is előfordult már vele, hogy a nők felkínálkoztak neki, de az, amit a műsor hőkamerás játékának forgatásán tapasztalt, még az ő esetében is példa nélküli volt.

„Mindenki engem akart, és ezért bármire hajlandó is volt. És bizony ettől néha zavarba jöttem. Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy pár percenként más nő ül az ölembe, ér hozzám, fogja meg a combom, ölel át – mindezt ráadásul majdnem pucéran. Nem tagadom, volt olyan hölgy, akinek kimondottan jólesett a közeledése. Ha nem forogtak volna a kamerák, vagy épp nem tudom, hogy a másik szobában a csajok árgus szemekkel figyelik minden mozdulatunkat, akkor bizony tovább is mentem volna… De ez a háttér adott volt, és kapóra is jött, mert volt olyan lány, akinek a viselkedése, mondjuk úgy, kellemetlenül érintett. Nem azért, mert nem tartanám őt vonzónak, helyesnek, csak egyszerűen nem szeretem, ha egy nő ennyire könnyen kapható. 

Én egy régi vágású férfi vagyok, szeretek udvarolni, ez mindig is így volt.

És bár ez a műsor egészen másról szól, itt értem küzdenek, attól még fontosnak tartom, hogy egy nő nő maradjon, és nekem pedig engedje meg, hogy férfi lehessek. Többek közt ezért sem hagytam, hogy megcsókoljanak” – mesélte a Story magazinnak Zoltán, majd hozzátette:

„És nem is kellene olyan nő, aki tálcán kínálja fel magát. Abban mégis mi lenne a kihívás?!” 

További részletek a ma megjelent Story magazinban!

Pápai Joci

Pápai Joci és felesége a címlapon. (Fotó: Story magazin)

Az aktuális Nagy Ő, azaz Jákob Zoltán egyébként egy friss interjúban árulta el, hogy nehezen viseli az öregedést, reménykedik az emberi sejtek megújulását célzó mesterségesintelligencia-kutatások újraindításában, hiszen szerinte ez jelenti a reményt arra, hogy a halál nem feltétlenül az út vége.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top