nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán mesterséges intelligencia segítségével fiatalíttatná magát

Jákob Zoltán: „Ha lesz rá lehetőségem, fiatalítani fogom magam”

Az aktuális Nagy Ő, azaz Jákob Zoltán egy friss interjúban árulta el, hogy nehezen viseli az öregedést, reménykedik az emberi sejtek megújulását célzó mesterségesintelligencia-kutatások újraindításában, hiszen szerinte ez jelenti a reményt arra, hogy a halál nem feltétlenül az út vége.

Jákob Zoltán kegyeiért estéről estére küzdenek a nők a TV2-n A nagy Ő című műsorban, a milliárdos pedig – aki sok műsorbéli nő szerint szenzációsan jóképű és sármos – egy új nagyinterjút adott a Hot magazinnak, amit a Bors is közölt. Ebből kiderül, hogy Jákobot 40 éves kora óta foglalkoztatja az öregedés, ezután két évig nem is ünnepelte a születésnapját.

Zavarja, hogy a lelke nem öregszik, de a teste igen, és komolyan reménykedett az emberi sejtek megújulását célzó mesterséges intelligenciás kutatások eredményeiben, csakhogy azokat 2021-ben leállították, Jákob pedig az újraindításukban bízik. Nem tagadja, ha lesz lehetősége, fiatalítani fogja magát.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán A nagy Ő első adásában (Fotó: TV2 Press/Fotocentral)

Felvillanyoz ez a világ, mert amikor azt gondolod, hogy mi értelme az életnek, hiszen befejeződik, akkor felcsillan a remény, hogy nem feltétlenül ez az út vége. Másrészről tudom, hogy a génjeim továbböröklődnek a gyerekeimben, ez pedig kicsit olyan, mintha meghosszabbítanák az életünket. Így könnyű feldolgozni az elmúlást.

Az interjúban Jákob Zoltán az életrajzi könyvéről is mesél, ami állítása szerint nem az ő ötlete volt, megkeresték az ötlettel. Az Életleckéimben sztorizik majd a sikereiről, a csalódásairól és az élet nagy pofonjairól is. Jákob szerint ő nem szállt el a sok pénzétől, mivel a siker nem hirtelen, egy lépésben, hanem apró lépésekkel jött az életében.

Immunis vagyok arra, hogy elszálljak

– vallja, mert megtanulta kezelni a sikert és a pénzt. Az évek során pedig megtanulta, hogy nem a spórolás a jó út, mivel ha nincs elég bevétel, akkor nincs miből spórolni: inkább a bevételeket kell növelni.

Zoltán egyébként korábban elmondta, hogy projektszemléletű magániskolába küldte a gyermekeit, hogy hasznos közgazdasági tudást szerezzenek a jövőre nézve, ugyanis nem fogja engedni, hogy a lányok ne dolgozzanak majd

„Azt mondtam a gyerekeimnek, annak nem sok öröme van, ha az embernek túl sok pénze van és nem tudja mire elkölteni, de erre jó a pénz, hogy ők majd azt fogják csinálni, amit szeretnek. Nem lesznek rászorulva, hogy pénzkeresetért dolgozzanak. Dolgozniuk muszáj lesz, azt nem engedem, hogy ne dolgozzanak, de olyat csinálhatnak, amit szeretnek” – magyarázta a Nagy Ő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top