nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán lányai jövőjéről

A milliárdos Jákob Zoltán nem fogja engedni lányainak, hogy ne dolgozzanak majd

Már most egyengeti gyermekei jövőjét.

Hamarosan indul a Nagy Ő, melyben a hölgyek ezúttal Magyarország 37. leggazdagabb emberének, Jákob Zoltánnak a szívéért versengenek majd. Az üzletembernek két lánya van, akikről korábban már elárulta, bár megtehetnék, nem hordanak feltűnő és márkás ruhákat

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán a Mokkában

Zoltán ma a Mokka vendégeként beszélt arról, hogy a lányok is megkezdték múlt héten az iskolát. Mint mondja, projektszemléletű magániskolába küldte gyermekeit, hogy hasznos közgazdasági tudást szerezzenek a jövőre nézve, ugyanis nem fogja engedni, hogy a lányok ne dolgozzanak majd. 

Azt mondtam a gyerekeimnek, annak nem sok öröme van, ha az embernek túl sok pénze van és nem tudja mire elkölteni, de erre jó a pénz, hogy ők majd azt fogják csinálni, amit szeretnek. Nem lesznek rászorulva, hogy pénzkeresetért dolgozzanak. Dolgozniuk muszáj lesz, azt nem engedem, hogy ne dolgozzanak, de olyat csinálhatnak, amit szeretnek” – magyarázta a jövendőbeli Nagy Ő, aki egyik lányában már most érzi, hogy lenne affinitása az üzleti élethez. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top