nlc.hu
Trend

Jákob Zoltán lányai a drága holmikról

Jákob Zoltán lányai nem szeretik a márkás ruhákat: „Az iskolában nem akarnak cikibe lenni”

Ugyanakkor sok mindennek az árával nincsenek tisztában.

Jákob Zoltán amerikai vakációra repült lányaival, akikkel egy karibi hajóúton is részt vettek. A milliárdos Zoltán ugyan sokszor megszalad a vásárlással, ha magáról van szó, lányai viszont ennél sokkal visszafogottabbak. 

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán a Mokkában

A következő Nagy Ő ma reggel a Mokka vendégeként mesélt a nyaralásról, ahol azt is elárulta, nem mindent vesz meg a gyermekeinek egy kiruccanás során. „Azért nem, mert egyrészt ők nem akarják. Másrészt ha márkás dologról van szó, főleg nem akarják, mert az iskolában nem akarnak cikibe lenni – magyarázta az üzletember, majd hozzátette, azért megesett, hogy valami olyat kértek, aminek az árával nem voltak tisztában. – Beszélgettünk a nagyobbik lányommal, hogy ha majd jogosítványa lesz, milyen autók tetszenek neki, első autónak milyet szeretne. Azt mondta, neki a G-Mercik nagyon tetszenek. Mondtam, hogy első autónak azt biztos, hogy nem. Lehet, hogy az még a márkás ruhánál is cikibb lenne, ha ezzel érkezne az iskolába. Ő nem fogja fel, hogy ez mennyibe kerül, csak hogy a barátainak tetszik, és neki is tetszik.”

Zoltán azt is elmondta, az, hogy lányai nem szálltak el a pénz miatt, annak köszönhető, hogy amikor megszülettek, ő még csak kicsit volt gazdag, ezért a zsigereiben volt, hogy spórolni kell. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top