nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán véleménye

Jákob Zoltán a Kőgazdag Fiatalokról: „A luxusélet mögötti teljesítmény nem az övék, hanem a szüleiké”

Úgy véli, ezek a fiatalok nem is tudják a helyén kezelni a vagyont.

Hétfőn indult a Kőgazdag Fiatalok, ami rengeteg balhéval fűszerezve igyekszik bemutatni, mivel tengetik a hétköznapjaikat a gazdag szülők gyermekei. Ugyan a műsorról inkább az jön le, hogy egy nagyon egyszerű forgatókönyv alapján kevés színészi képességgel játszanak el valamit a szereplők, akik nem is mind fiatalok és lehet, hogy nem is mind olyan gazdagok. 

Nem csak az átlagemberekben fogalmazódik meg kevésbé pozitív vélemény a látottakról. A következő Nagy Ő, Jákob Zoltán éles kritikát mondott a Ripostnak

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán (Fotó: Mokka)

„Nos, engem zavar, ha egy szülő ilyen kirívó módon kényezteti el a gyermekét. Én egészen más utat választottam, és elnézve a lányaimat és a fiamat, jó döntést hoztam. Furcsának találom, amikor nagyon fiatal emberek mutatják, hogy milyen anyagi javak felett rendelkeznek. Ők persze többnyire nem beszélnek a luxusélet mögötti teljesítményről, ami természetesen nem az övék, hanem a szüleiké, akik minden bizonnyal rengeteget dolgoznak azért, hogy megteremtsék azt az életszínvonalat, amit a gyerkőceik is élveznek” – fogalmazott a milliárdos.

Zoltán ezt követően arra is kitért, szerinte a számolatlanul sok pénz csak ideig-óráig szerez örömet az ember életében. „Sosem tagadtam, hogy az én életemnek is voltak szakaszai, amikor az engem körülvevő tárgyak, ingatlanok és ruhák megszerzése többet jelentett számomra, mint manapság. Ugyanakkor ma a céljaimhoz vezető út megtétele sokkal nagyobb örömforrást ad, mint maga a cél elérése. Ehhez persze érni kell, vagyis át kell menni egy nagyon komoly tanulási folyamaton és ezen a Kőgazdag Fiatalok is át fognak menni, különösen akkor, ha elkezdenek a saját útjukon járni és megszerzik az első, önerőből megszerzett millióikat, netán milliárdjaikat. Ha nem így lesz, akkor el fogja őket érni a telítődés állapota, ami komoly önértékelési zavarokhoz vezethet. Tudom, miről beszélek, hiszen ezeken a stációkon magam is átmentem, csak éppen felnőttként és úgy, hogy minden fillérért magam dolgoztam meg.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top