nlc.hu
Sztárok

Könyvet ír Jákob Zoli

Könyvet ír a Nagy Ő: Jákob Zoli elárulja, hogyan lett önerőből milliárdos

Egy hónap múlva már kész a mű, de a címét még nem találta ki.

A siker titkát szeretné felfedni Jákob Zoli, így könyvet ír arról, hogyan indult, milyen gyermekkora volt, valamint hogyan épült fel a körmös birodalma. Minderről a Mokkában beszélt a Nagy Ő.

Jákob Zoli,

Szalai Viviennel együtt írja a könyvet Jákob Zoli – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Azért kezdtem el írni, mert mindig megkérdezik, hogy a sikernek mi a titka? Még a címét nem is találtam ki, de egy hónap múlva már kész lesz. Egy önerőből milliárdosnak a tanácsai életrajzi, élettapasztalati dolgokkal alátámasztva. Fejezetenként elmondok olyan tanácsokat, amit a saját élettapasztalatomból mindig alátámasztok egy-egy történettel. (…) A siker, a pénz, a hírnév mind benne vannak” – árulta el Jákob Zoli a készülő műről.

Arra a kérdésre, hogy egyedül írja-e a könyvet, a következőket mondta el a Nagy Ő: “Ketten jegyezzük. Én diktálok, és valaki jegyzi. (…) Egyébként eredetileg úgy van, hogy szokott kérdezni is a szerzőtársam, Szalai Vivi, de azt nem írjuk bele, csak a válaszokat”.

Jákob Zoli a beszélgetés során bevallotta, nála a gazdagság nem csak a pénzben mérhető. Elmondása szerint akkor szembesült először azzal, hogy milyen gazdag, amikor megkeresték azzal, hogy bekerült a 100 leggazdagabb közé. “Nem érzed a saját pénzedet. Vannak ingatlanjaid, van egy vállalkozásod, van pénzed a bankban, van pénzed áruban sok helyen, (…) de én nem számolom ki olyan részletesen a pénzemet. (…) Amikor megkerestek, akkor szembesültem: ‘Úristen! Ez nem a felső tízezer, hanem ez a felső száz!’ Ez egy elég szűk kör, tízmilliárd felett lehet oda bekerülni” – mesélte.

A milliárdos üzletember azt is elárulta, hogy tudatosan figyel arra – még most is -, hogy ilyen vagyonosan se változzon meg a viselkedése. “Amikor kiteszek luxi dolgokat, és beszólnak rá, az meg is szokott érinteni. Igazából én azért teszem ki, hogy a sikerességet mutassam, hogy honnan hova lehet eljutni, mert én nulláról kezdtem” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top