nlc.hu
TV-sztárok

Jákob Zoltán élvezi A Nagy Ő-t

Jákob Zoltán A Nagy Ő-ről: „Sokkal jobb, mint vártam, brutál jók a csajok”

Némelyik lánytól a lélegzete is elállt.

Hetekkel ezelőtt megkezdődött A Nagy Ő idei évadának a forgatása, melynek helyszínébe nem olyan régen a műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna engedett bepillantást, aki akkor annyit elárult, szerinte van olyan lány a versenyzők között, aki nagyon illene Jákob Zoltánhoz

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán a Mokkában

Pár napja a műsor kreatív producere, Kirády Attila azt nyilatkozta, rekordszámmal érkeztek jelentkezők a műsorba, ami Zoli személyének köszönhető. Szerinte a milliárdos üzletember egy teljesen más show-t fog most hozni, mint a korábbi évadok. Zoltán ma a Mokka vendége volt, ahol elmondta, nem találkozott a válogató során a lányokkal, hanem csak a tényleges belépőjükkor, egy-kettőtől pedig a szava is elállt, összességében pedig így érzi magát. 

Jól érzem magam nagyon. Sokkal jobb, mint vártam. Emlékszem, beszélgettünk már róla, hogy tartok tőle, milyen lesz. A stáb iszonyat jó, már össze is barátkoztam 3-4 emberrel. A producerrel, a rendezővel, a szerkesztőkkel, Kiss Ramival – magyarázta az üzletember, aki azt is elmondta, milyenek a hölgyek, aki a szívéért versengenek. – Brutál jók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top