nlc.hu
TV-sztárok

Jó barátokká váltak a lányok A Nagy Ő első évadából

Összefogtak A Nagy Ő után a Tóth Dávid szívéért harcoló hölgyek

Bár jó pár év eltelt a műsor forgatása óta, a mai napig jó kapcsolatot ápol egymással ez a három hölgy, akik korábban a sportoló szívéért harcoltak!

Úgy tűnik, hogy bár A Nagy Ő egyik évada sem hozott szerencsét a szerelmet kereső hazai sztároknak, a műsorban szereplő hölgyeknek azonban annál inkább – már ami legalábbis a mély barátságok kialakulásának kérdését illeti! Akik követték az elmúlt évadokat, azok tudhatják, hogy sem Tóth Dávidnak, sem Árpa Attilának, sem pedig Jákob Zoltánnak nem sikerült megtalálnia a szerelmet a kamerák előtt. Azonban ha szerelmek nem is, megdöbbentő módon igaz barátságok viszont szövődtek A Nagy Ő villájában, amelyek közül a legerősebbnek a Tóth Dávid szívéért harcoló Lovas Annabella, Tóth Lilla Rebeka és Szalai Laura barátsága tűnik.

Bár már jó idő eltelt a forgatások óta, úgy tűnik a három lány barátsága rendesen kiállja az idő próbáját. Annabella Instagram fiókját végig görgetve több olyan posztot találhatunk a műsor forgatása óta, ahol Rebekával vagy Laurával látható.

Annabella közösségi oldalán jól látszik, hogy életre szóló barátságokat kötött a forgatáson (Fotó: Lovas Annabella Instagram-oldala)

Annabella közösségi oldalán jól látszik, hogy életre szóló barátságokat kötött a forgatáson (Fotó: Lovas Annabella Instagram-oldala)

A közös ex összehozza az embereket

Annabella és Laura egy korábbi interjújuk során a Mokkában úgy nyilatkozott, hogy bár közös „ex”-nek nem feltétlen neveznék a sportolót, az tény, hogy Tóth Dávid volt az első közös pont bennük. Ahogy azonban beszélgetni kezdtek egymással a műsor forgatása során, rögtön érezték, hogy megvan köztük az összhang. Barátságuk azonban csak azok után mélyült el, miután A Nagy Ő és Laura szakítottak.

„Én megkönnyebbülést éreztem akkor, amikor megtudtam, hogy Dávid és Laura szétmentek. Nekem ezáltal könnyebb volt Laura felé nyitni. De szerintem ez érthető… Én mindig is éreztem, hogy nekem Laura szimpatikus, de miután ugyanazért a pasiért küzdöttünk, így nem hittem volna, hogy mi valaha barátok leszünk…”

nyilatkozta Annabella nem sokkal a műsor forgatása után.

Úgy tűnik barátságuk két év eltelte után sem szakadt meg, sőt, erősebb, mint valaha. Jól alátámasztja ezt például Annabella legutolsó Instagram bejegyzése is, ahol Laurával szerepel, méghozzá nem máshol, mint a mesés Zakynthos szigetén!

Életre szóló barátságok?

Mint az már fentebb említettük, nem csak Laura az egyetlen, akivel Annabella jó kapcsolatot ápol. Egy pár nappal ezelőtt kitett, 24 órán át elérhető sztorijában azzal a Tóth Lilla Rebekával látható, akivel szintén A Nagy Ő első évadában harcolt Tóth Dávid kegyeiért. Rebekával sem aprózta el a dolgot, vele ugyanis Milánóban készítette a közös képet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top