nlc.hu
TV-sztárok

A Nagy Ő 2023 döntő

Ma este kiderül, megtalálta-e a szerelmet a Nagy Ő

Eldől, Betti vagy Nati rabolta el Jákob Zoli szívét.

Ma este kiderül, kit választ szíve hölgyének az ország 39. leggazdagabb embere. Jákob Zoli döntése rendkívüli műsorváltozással jár a TV2-n: a társkereső reality döntőjét ugyanis a Sztárban Sztár leszek! élő show-ja előtt vetítik.

A Nagy Ő döntő

A Nagy Ő döntősei, Nati (b) és Betti (j) szinte minden értelemben az ellentétei egymásnak – Fotók: Sajtószoba

A csatorna közlése szerint a Nagy Ő és a szerelmet kereső 19 hölgy hetek óta a képernyők elé szegezi a nézőket. Látva a reality kiemelkedő népszerűségét, a TV2 úgy döntött, a nézői igényeket még inkább kiszolgálva korábbi időpontban sugározza a műsor legizgalmasabb részét, a végső döntést. Így tehát a nagy finálét, azaz, hogy megtalálja-e a szerelmet a kastélyban Jákob Zoli, és ha igen, Natival vagy Bettivel képzeli el a jövőjét, a megszokotthoz képest korábbi kezdéssel, vasárnap, a Tények után, 18:55-től tűzi műsorára.

A milliárdos üzletember amúgy rengeteget mérlegelt a döntés előtt, meghallgatta a családtagjai, a barátai, sőt még a társkereső műsor háziasszonya, Lékai-Kiss Ramóna tanácsait is. Elárulta a Ripostnak, hogy milyen tulajdonságok azok, amik a mérleg egyik, vagy másik serpenyőjében voltak Nati és Betti esetében. “Nati a fiatal kora ellenére érett és családcentrikus. Ráadásul gyönyörű, (…) emellett végtelenül szórakoztató és humoros is, ami garancia arra, hogy sosem unatkoznék mellette, járjunk bármerre is a világban. A fiatal kora miatt pedig formálható. (…) Azonban még szeret bulizni, (…) viszont én többre tartom az élményekkel teli utazásokat” – mondta el Jákob Zoli a 20 éves lányról.

Betti is különleges helyet foglal el a milliárdos szívében. “A családcentrikusság példaképe. (…) Rengeteget beszélt a lányáról, ami végtelenül szimpatikussá tette számomra. Őt is egy nagyon szép nőnek tartom, (…) emellett hatalmas igazságérzettel áldotta meg őt a sorsa. (…) Nagyon határozott. (…) A vitákban viszont nagyon hamar felemeli a hangját, ami bizony nem annyira jó előjel egy közös élet tekintetében. (…) A másik, amit nála tapasztaltam, az a féltékenység egy olyan foka, ami kérdőjeleket ébresztett bennem” – jellemezte a milliárdos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top