nlc.hu
Sztárok

Indul A Nagy Ő

A Nagy Ő: ez a 21 lány versenyez Tóth Dávid szívéért

Tóth Dávid olimpikon kajakozó életéből már csak egy dolog hiányzik: az igaz szerelem. Mutatjuk, kik szállnak ringbe a kegyeiért.

December 5-én vasárnap este kezdődik a TV2 új szuperprodukciója, a Bachelor – A Nagy Ő. A világsikerű párkereső reality közel húsz éve folyamatosan képernyőn van, ez alatt az idő alatt a világ közel 30 országában volt látható. Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó két héten át minden hétköznap este keresi az igazit

Indul A Nagy Ő

(Fotó: Sajtószoba)

Dávid huszonegy nővel ismerkedik majd meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben.

Tóth Dávid vívódásaival nem lesz egyedül, a műsor házigazdája ugyanis Stohl András lesz, akivel folyamatosan kitárgyalja majd érzéseit, esetleges félelmeit a választásaival kapcsolatban.

És íme a lányok, akik Tóth Dávid kegyeiért harcolnak:

Megnézem
Összes kép (21)

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top