nlc.hu
Sztárok

Tóth Dávid jegyben járt

A Nagy Ő: Tóth Dávid korábban volt már vőlegény, de nem a tervek szerint alakult a kapcsolata

A sportoló utólag örül, hogy akkor nem állapodott meg.

Vasárnap este startol A Nagy Ő, ahol ezúttal Tóth Dávid keresi az igazit. Elsőre furcsa volt számára, hogy ebben az esetben nem neki kell meghódítania a választottját, hanem a lányok versengenek érte, de hamar megbarátkozott a helyzettel. Dávid maga sem tudta, hogy mire vállalkozik, de pozitív élményként élte meg a forgatást. Elárulta, milyen lányt keres.

„Mivel a sport világából jövök, fontos számomra, hogy a párom is sportos vagy legalábbis sportkedvelő legyen. Nem tagadom, vonzó számomra a csinos, szép külső, de édeskevés, ha nincs közös témánk, ha nem tudunk nagyokat beszélgetni. A gyengém az intelligencia és a hozzá párosuló humor” – vallotta be a Story magazinnak a kajakos, aki nem tagadja, vágyik már egy hosszú kapcsolatra és családra. Korábban volt is próbálkozása, de nem úgy alakult, ahogy eltervezte. 

„Házasodni akartam, és gyereket vállalni, de mára úgy gondolom: jó, hogy mindez nem történt meg, és felbomlott a jegyességem. Máshogy gondoltuk a dolgokat az akkori párommal. De nem volt semmilyen veszekedés, ajtócsapkodás, szépen váltunk el” – emlékezett vissza Dávid, akinek két év kellett, hogy kiheverje a csalódást.

Még több részlet a ma megjelent Story magazinban:

Tóth Andi a magánéleéről mesél

A Story

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top