nlc.hu
TV-sztárok

Ez kell Jákob Zoltán

Erre vágyik az új Nagy Ő, Jákob Zoltán: „Nem kell, hogy ő legyen a legszebb, sőt”

Egy életre szeretne magának párt találni.

Alig pár hete derült ki, hogy a TV2 nagysikerű társkereső reality-je, A Nagy Ő újabb évaddal jelentkezik. Ezúttal Jákob Zoltán, Magyarország 37. leggazdagabb embere osztogatja majd a vörösrózsákat. Ma a Mokka vendégeként főzés közben mesélt arról, milyen elvárásai vannak a műsorral kapcsolatban és milyen nőre vágyik. 

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán a Mokkában

„A magamutogatás annyira nem az én világom, viszont az, hogy megmutatni dolgokat, igen. Úgyhogy gondolkoztam ezen, és azt gondolom, hogy élesben a nézők előtt kipróbálom magam, hogy mennyire vagyok jó abban, hogy kiválasszam azt az embert, akivel jól tudom érezni magam a hétköznapjaimon, az estéken, utazásokon és mindenhol. Remélem, lesz olyan azok közül, akik ott lesznek. Nekem a legfontosabb a humor, a vidámság. Nem kell, hogy mindig vidám legyen, de legyen humorérzéke. A másik, az az ápoltság. Nem kell, hogy ő legyen a legszebb, sőt, nem is akarnám, hogy az legyen, mert az elviszi egy más irányba a dolgokat. De ápolt legyen, adjon magára, és legyen neki fontos ez a dolog” – magyarázta a Crystal Nails alapítója, aki hozzátette, örülne, ha a műsorban olyan nőt találna, akivel leélheti az életét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top