nlc.hu
TV-sztárok

Ezt kell tudni az új Nagy Ő-ről, Jákob Zoltánról

Kicsoda a milliárdos Jákob Zoltán, az új Nagy Ő?

A TV2-n újabb férfi keresi a szerelmet: ezúttal Magyarország 37. leggazdagabb embere lesz a nagy ő. De mit is kell tudni Jákob Zoltánról?

Úgy tűnik, a TV2 producerei nem nyugszanak addig, amíg végre sikeresen agglegénytelenítenek egy híres magyar férfit. Mikor első körben a kajakos Tóth Dáviddal próbálkoztak, azt hittük, sikerrel jártak: ő és a Nagy Ő első szériájának győztese, Laura néhány hónapig tényleg boldogok voltak együtt. Sajnos azonban az ő kapcsolatuk addigra már kifúlt, hogy a nézők egyáltalán megtudták, hogy ők jöttek együtt a műsor végén. Ezután érkezett Árpa Attila, aki még Dávidnál is kevésbé volt szerencsés, hiszen a színész és választottja, Timi úgy döntöttek, nem folytatják a finálé után az ismerkedést. Pedig az amerikai Nagy Ő-ből kiindulva a formátum abszolút sikeres lehet – az ottani párok közül többen vannak, akiknek már gyerekeik is születtek –, ezért teljesen jogos, hogy a hazai változat készítői szeretnének adni még egy esélyt a szerelemnek.

Sokan azt gondolták, hogy ezúttal végre egy női Nagy Ő lesz – Király Linda és Gabriela Spanic neve is felmerült –, mert hát valljuk be, ideje lenne a váltásnak. De egy évadig még biztosan azt fogjuk nézni, hogyan küzdenek egy férfi kegyeiért a lányok: a legújabb Nagy Ő ugyanis Magyarország 37. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán lesz.

Ismeretlen ismerős

Talán Jákob Zoltán nem az a név, akit egyből tudsz kötni egy archoz vagy a munkásságához, mint a korábbi Nagy Ő-k esetében, de ez csak első blikkre látszik így. Az igazság az, hogy valószínűleg a mindennapjaidban is találkoztál már Zoltánnal. A cégével legalábbis biztosan. Ő ugyanis a Crystal Nails alapító-tulajdonosa! Egészen meglepő, hogy épp egy férfi áll a legnagyobb magyar műkörmös birodalom élén, ami nem mellesleg már a világot is meghódította: négy kontinens harminc országában dolgoznak a Crystal Nails termékeivel. Szóval felmerül a kérdés, mégis hogy került Zoli a szépségipar közelébe?

Jákob Zoltán

Fotó: TV2

Képzeld, az üzletember először teljesen másik területen kezdte a karrierjét, ugyanis építészmérnökként alapította meg az első vállalkozását. Aztán 2003-ban egy barátja tanácsára kóstolt bele a műkörmösbizniszbe, ami mint mondja, teljesen elbűvölte őt. „Szép, ápolt emberekkel, nőkkel vagy körülvéve, minden arról szól, hogy legyünk igényesek, érezzük jól magunkat” – mesélte a Digital Hungarynek, mi fogta meg a szépségiparban. Zoltán annyira beleszeretett az üzletágba, hogy saját maga is elvégzett egy körmös tanfolyamot. Ez pedig a mérnöki tapasztalatával együtt rengeteget segített neki abban, hogy olyan innovatív eszközöket és különböző újdonságokat találjon ki, amikkel pikk-pakk meghódította a piacot.

Most pedig a Nagy Ő-be jelentkező lányokkal tervezi ugyanezt. A vállalkozásában folyamatosan fejlődő üzletember (aki évek óta egyre feljebb és feljebb kúszik a Magyarország 100 leggazdagabb emberének listáján) az életben is igyekszik mindent IS kipróbálni. Ezért is vállalta be a Nagy Ő szerepét.

Mire számíthat, aki jelentkezik?

A Tények Plusznak Zoli azt mesélte, hogy a szerelemben kifejezetten szerencsés típus.

Főleg azért, mert könnyen szerelembe esek – ami nem egy pozitív tulajdonság –, de amikor már benne vagyok, akkor mindent beleadok.

Ez a minden pedig tényleg MINDEN. A műsorban azt is elmondta, hogy „hajlamos átesni a ló túloldalára, ha kényeztetésről van szó”. Hogy ez mit takar? A luxuséletmód mellett – amit az üzletember a 80 ezres Instagram és 200 ezres TikTok követőtáborával is nap, mint nap megoszt – havi rendszerességű utazásokat a világ legegzotikusabb tájaira. Az üzletember kifejezetten szereti a nagy beszélgetéseket és a jó hangulatot, nagyon fontos számára a humor. Hogy ez pontosan miként realizálódik Zoltán kapcsolataiban, azt majd a Nagy Ő következő évadában kiderül. Addig is reméljük, Zoli végre megtöri a magyar Nagy Ő-átkot, és ő lesz az első, akire rátalál úgy a szerelem, hogy az tényleg az igazit jelentse mindkettejük életében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top