nlc.hu
Sztárok

Összeházasodott Nagy Ő párok

Akiknek tényleg sikerült meghódítani a Nagy Őt

A Nagy Ő nem kamuzik: tényleg születhetnek a műsorból mindent elsöprő szerelmek, esküvő és gyerekek is. A következő párokkal ez már meg is történt.

A TV2 két éve újraindította a Nagy Ő társkereső realityjét, de egyelőre úgy tűnik – már ami a szerelmet illeti – nem sok sikerrel. A tavalyi Nagy Ő, Tóth Dávid és az akkori nyertes, Szalai Laura ugyanis bár elméletben nagyon összeillő páros voltak, nem sokkal a műsor vége után szakítottak. A kajakosra idén év elején újra rátalált a szerelem, október óta viszont egy új lánynak udvarol, Laura pedig egy másik Dávid mellett találta meg a boldogságot.

Sajnos Tóth Dávid Nagy Ő-s esete nem egyedi. A sok-sok évvel ezelőtti évadok szereplőinek – Noszály Sándor, Molnár Anikó és Gyursánszky Gábor – sem hozott örök szerelmet a műsor. Ez láthatóan nem tántorította el Árpa Attilát, a 2022-es Nagy Ő-t – és milyen jól teszi! Az eredeti amerikai valóságshow-ban ugyanis már a 26. évadánál tart (a különböző spin-offokról nem is beszélve), és ezekben számtalan példáját láthattuk már az igaz szerelemnek. Ténylegesen lángoló érzelmek, valódi eljegyzések, esküvő, sőt még kisbaba is született a realityből. Az alábbi párok tehát a bizonyíték arra, hogy akár Árpa Attila, vagy az őt követő potenciális Nagy Ő-k is rátalálhatnak életük szerelmére a társkereső műsorban.

Kenny Braasch és Mari Pepin

Kenny Braasch rögtön érezte, hogy neki és az egykori Miss Maryland szépségkirálynőnek, Mari Pepinnek még lesz egymáshoz közük. A boldogságig vezető út azonban igazi hullámvasút volt: miután a Bachelor in Paradise-ban nem egy Nagy Ő-jelölt szívét kell meghódítania egy csapat versenyzőnek, hanem a reality korábbi évadainak szereplőiként mindenki, mindenkivel randizhat, ezért Mari és Kenny majdnem valaki más mellett kötöttek ki. De ők ketten végül mégis eljegyzéssel zárták a műsort, azóta pedig chicagói közös otthonukból tervezik a Puerto Ricón tartandó esküvőjüket, és a jövőben majd gyerekeket is szeretnének.

Akiknek tényleg sikerült meghódítani a Nagy Őt

Fotó: Craig Sjodin/ABC via Getty Images

Brendan Morais és Pieper James

Szintén a reality Bachelor in Paradise kiadásában, ráadásul ugyanabban az évadban, mint Kenny és Mari, talált egymásra Brendan Morais és Pieper James. Azóta is töretlenül együtt vannak, bár Pieper egyelőre még nem áll készen az eljegyzésre.

Akiknek tényleg sikerült meghódítani a Nagy Őt

Fotó: Craig Sjodin/ABC via Getty Images

Hannah Godwin és Dylan Barbour

Egy évvel Brendanék és Kennyék előtt ott volt a szigeten Hannah Godwin és Dylan Barbour. Bár Hannah az évad nagy részében Dylan és egy másik fiú között vacillált, végül Dylan lett a befutó: a műsorbéli sztorijuk lánykéréssel végződött, azóta pedig együtt élnek San Diegó-i otthonukban.

Akiknek tényleg sikerült meghódítani a Nagy Őt

Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images

JoJo Fletcher és Jordan Rodgers

Igazi love story, ami JoJo Fletcherrel történt, mikor ő volt az aktuális Nagy Ő hat évvel ezelőtt. Amikor ugyanis Jordan Rodgers besétált a műsorba, JoJo azonnal tudta, hogy ő kell neki. Csak úgy izzott köztük a levegő, szerelem volt első látásra. A társkeresőt eljegyzéssel zárták, idén májusban pedig – két évvel az eredetileg kitűzött, de a COVID miatt meghiúsult időpont után – össze is házasodtak.

Akiknek tényleg sikerült meghódítani a Nagy Őt

Fotó: Ray Tamarra/GC Images

Desiree Hartsock és Chris Siegfried

A 2013-as Nagy Ő, Desiree Hartsock majdnem összetört szívvel zárta a valóságshow-t, mikor az egyik versenyző teljesen beletaposott a lelkébe. De végül Chris Siegfriedet választotta, aki nemcsak gyógyír volt az szívfájdalomra, de kiderült, hogy ő az igaz szerelme: a pár 2015-ben házasodott össze, azóta pedig 2 kisfiuk is született, Asher és Zander.

Akiknek tényleg sikerült meghódítani a Nagy Őt

Fotó: Ray Tamarra/Getty Images

Sean Lowe és Catherine Giudici

Sean Lowe és Catherine Giudici igazi reality-páros: a közönség végig követte, ahogy szerelembe esnek egymással. A Nagy Ő után is együtt maradtak és 2014 januárjában összeházasodtak, amit az ABC csatorna is közvetített. Azóta született két fiuk és egy kislányuk, ennél boldogabbak pedig nem is lehetnének.

Akiknek tényleg sikerült meghódítani a Nagy Őt

Fotó: Slaven Vlasic/WireImage

Jared Haibon és Ashley Iaconetti

Ashley Iaconetti a Bachelor in Paradise-nak nem egy, hanem KÉT évadán keresztül igyekezett megszerezni magának Jared Haibont, mert tudta, hogy nekik együtt kell lenniük. Nem tévedett: az érzelmi hullámvasút után 2018 májusában bejelentették, hogy összejöttek, júniusra már el is jegyezték egymást, hogy egy évvel később az esküvő is meglegyen. Idén januárban pedig kisbabájuk született.

Akiknek tényleg sikerült meghódítani a Nagy Őt

Fotó: Gregg DeGuire/FilmMagic

Tanner Tolbert és Jade Roper

Egy újabb páros, akik a Nagy Ő-ben jöttek össze és az esküvőjüket is közvetítette a tévé. Mindez 2016-ban történt, Tanner Tolbert és Jade Roper azóta – egészen pontosan 2020 novembere óta – már a harmadik gyereküket nevelgetik nagy meghittségben.

Akiknek tényleg sikerült meghódítani a Nagy Őt

Fotó: Matt Petit/Disney General Entertainment Content via Getty Images

Holly Durst és Blake Julian

Bár Holly Durst és Blake Julian nem együtt hagyták el a Bachelor in Paradise-t, Holly a srác távozása előtt adott egy papírt, amin az állt, ők még nem végeztek egymással. És valóban: 2011 szeptemberében Blake megkérte Holly kezét, 2012 júniusában pedig összekötötték az életüket. 2019-ben kiteljesedett a családjuk, amikor örökbe fogadták a kislányukat.

Akiknek tényleg sikerült meghódítani a Nagy Őt

Fotó: Instagram/@hollyjulian

Trista Rehn és Ryan Sutter

A női Nagy Ő első évada rögtön sikersztori lett: Trista Rehn és Ryan Sutter egymásra találtak a műsor alatt, és az elsők között voltak, akiknek az esküvőjét is sugározta a tévé még 2003 decemberében. A páros lassan 20 éve van együtt, két gyerek – egy fiú és egy lány – szülei.

Akiknek tényleg sikerült meghódítani a Nagy Őt

Fotó: Presley Ann/Getty Images for WE tv

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top