nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila 23 évvel ezelőtt

Így nézett ki 23 évvel ezelőtt Magyarország ügyeletes rosszfiúja, Árpa Attila

Árpa Attila színész-producerért a mai napig bomlanak a nők. A Nagy Ő című műsorban épp a szerelmet kereső Árpa tagadja, hogy nagy csajozó lenne.

Az 51 éves színész-producer Árpa Attila számos magyar (Hippolyt, Meseautó, Egy szoknya, egy nadrág vagy legutóbb a Korhatáros szerelem című sorozat második évada) és külföldi filmben szerepelt.

Árpa Attila akkor és most

A Hippolyt című magyar filmvígjáték (1999) forgatásán az ifjú Árpa Attila (Fotó: Jankura Ildikó/solwee)

Magyarországon forgatott produkciókban a mai napig kap kisebb szerepeket, így az elmúlt években a Vaják, a Mars – Utunk a vörös bolygóra és Válaszcsapás és a Keresztanyu című sorozatokban, A kém, aki dobott engem és Vörös Veréb című filmekben is feltűnt.

Árpa Attila akkor és most

Frei Tamással (Fotó: Steindl Gabriella/solwee)

A színész mögött nehéz időszak áll, ugyanis 2019-ben kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg, aminek a pere még mindig tart.

„Természetesen, hisz ez nem olyan horderejű ügy, ami miatt korlátozások lennének érvényben. Ez egy folyamatban lévő tárgyalás, aminek januárban vége lesz, és remélem, a bíró is a javamra dönt – mondta Attila, majd arról is szót ejtett, megviseli-e ez a helyzet. – Már nem. Amikor az ügy kirobbant, a sajtó drogbárónak titulált, de az utolsó tárgyaláson már csak egy online újságíró volt jelen. Minden csoda három napig tart. Azt már rég megtanultam, hogy a presztízsből nem lehet párizsit venni a sarki boltban. Sokan azt gondolják rólam, hogy egy milliárdos rosszfiú vagyok, aki a médiában megcsinálta magát. Nem vagyok milliárdos, és a rosszfiú sem igaz. Lehet, hogy lennének milliárdjaim, ha igazából is rosszfiú lennék!” – mondta korábban a Hot! magazinnak.

Keresi a Nagy Ő-t

2016-ig tartott a házassága Tomán Szabinával, akivel egy közös gyermekük is született. Azt mondják, volt pár vitájuk, de megbeszélték a konfliktust, és felnőttek módjára kezelik a helyzetet. Mindenképp azt szerették volna, ha Amira azt látja, hogy a szülei jó viszonyt ápolnak, így továbbra is ezt az elvet követik. 

Árpa Attila akkor és most

Dancing with the Stars – Mindenki táncol harmadik évadában, vendégszereplőként (TV2 / press.tv2.hu)

Pár napja indult a TV2-n A Nagy Ő, amelyben 19 hölgy versenyez Árpa Attila szívéért. Az 51 éves színész, producer, rendező elárulta a Borsnak, milyen módon kereste korábban a szerelmet.

Bevallotta, nem híve annak, hogy „jobbra-balra húzogassuk egymást Tinderen”, valamint egyáltalán nem randizik sokat. „Én úgy ismerkedtem eddig, hogy amikor megláttam egy nőt, és rajta ragadt a szemem, akkor ott kész voltam. Utána kezdődhet a hódítás és az udvarlás. Ez így történt mind a négy komoly kapcsolatomban. Ötben… legyen négy… Beleértve a házasságomat is” – mesélte Árpa Attila, aki tagadja, hogy óriási csajozó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top