nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő Timijének új párja

Árpa Attilával való szakítása után újra szerelmes A Nagy Ő Timije

Rátalált a szerelem a színész-producer exére.

Nyerges Tímeát 2022-ben ismerte meg az ország, amikor A Nagy Ő című műsorban versenybe szállt Árpa Attila szívéért. Végül ő lett a befutó a színésznél, de kapcsolatuk nem tartott tovább a műsor végénél. Nagy Ő Timi már rég kiheverte az Árpa Attilával való szakítását, hiszen immár egy új férfi oldalán boldog. Rátalált a szerelem a lovászlányra, jelenleg Törökországban romantikázik az új párjával – írja a Blikk.

Nagy Ő Timi

Timi itt még Árpa Attilával A Nagy Ő-ben – Fotó: Sajtószoba

Timi már a közösségi oldalán is felvállalta új kapcsolatát, közös képet posztolt új szerelmével.

Árpa Attila egykori választottja tavaly decemberben mesélt először arról, hogy egy új férfi jelent meg az életében. Éppen a lovasbalesetéből lábadozott – eltört a keresztcsontja és a jobb csuklója, 6 hétig szinte mozdulni sem tudott –, amikor megismerkedett vele. „Amit végképp nem gondoltam volna, hogy a balesetem után nem sokkal, még nem is épültem fel, akkor jön az életembe valaki, aki teljesen megváltoztat mindent. (…) A legváratlanabb pillanatban lépett ez a dolog az életembe, úgyhogy még kíváncsian várom, hogyan fog alakulni” – árulta el akkor.

Amúgy Árpa Attila sincs már egyedül, egy szakmabelivel jött össze az 52 éves színész-producer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top