nlc.hu
Sztárok

Őt választotta Árpa Attila

Döntött Árpa Attila, Timit választotta a Nagy Ő: „A szikra az elejétől megvolt köztünk”

Bogi csalódottan és sírva távozott Toszkánából.

Három hét után meghozta a végső döntést Árpa Attila. A Nagy Ő hétfői, utolsó adásban már csak két hölgy versengett a szívéért: Bogi és Timi. Az 51 éves színész, rendező végül Timit (Nyergesi Tímeát) választotta.

Árpa Attila végül Timit választotta párjának - Fotó: A Nagy Ő / Facebook

Árpa Attila végül Timit választotta párjának – Fotó: A Nagy Ő / Facebook

Timi elárulta a Blikknek, hogy kizárólag Árpa Attila miatt jött a műsorba: „Mindig is szimpatikus, (…) nagyon megnyerő volt. Amikor megtudtam, ki lesz idén a Nagy Ő, nem sokáig hezitáltam, hogy jöjjek-e, vagy sem. Ha más lett volna, biztosan nem vállalom”.

Egyik nagy szenvedélye a lovaglás, a másik a motorozás, tehát ezekben is tökéletesen passzol Attilával. A Nyergesújfalun felnőtt hölgy elárulta a bulvárlapnak, már az elejétől fogva úgy érezte, megvan a szikra közte és Árpa Attila között. „A kezdetektől azt éreztem, hogy velem másként bánik, mint a többiekkel” – mondta el Timi, aki Árpáért akár gyereket is vállalna.

Bogi csalódottan és szomorúan élte meg, hogy Árpa végül nem őt választotta. Kicsit úgy érzi, hogy nem ért célba az a sok minden, amint megpróbált átadni a férfinek.

A színész azzal érvelt, hogy szerinte nem igazán működött volna úgy kettejük között a dolog, ahogy kellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top