nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila és Timi kapcsolata a forgatások után

Kiderült, folytatódott-e Árpa Attiláék románca a műsor után – először nyilatkozott erről A Nagy Ő és választottja

Őszintén beszéltek arról, hogyan alakult a kapcsolatuk a forgatások után.

Először állt a nyilvánosság elé A Nagy Ő szerelmespárja. Amióta Árpa Attila végül Timit választotta párjául, mindenkit csak az érdekel, vajon továbbra is egy párt alkotnak-e vagy sem. Most exkluzív interjút adott a Tények Plusznak Árpa Attila és választottja, Timi. Őszintén beszéltek a műsor óta eltelt időről.

Árpa Attila

Árpa Attila és választottja, Timi – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Úgy fogalmaznék, ez a műsor egy kaland volt nekünk. Egy romantikus mese. És igenis voltak valódi érzelmek is ebben a folyamatban. A végén, amikor Toszkánában ott álltunk és néztük a tájat, akkor viszont nemcsak a műsor ért véget, hanem ez a romantikus mese is. Mint egy happy end” – vallotta be Árpa.

A várva várt szerelem tehát elmaradt! A romantikus tündérmese nem folytatódott a műsor befejeztével.

Felmerül a kérdés, vajon mi lehetett a gond, ami miatt nem jött össze. Hiába faggatták őket az interjú során, Árpáék nem árulták el. „Az, hogy most, a való életben ennek nem lett folytatása, annak vannak különböző okai, de nem biztos, hogy azokat meg akarjuk osztani” – jelentette ki a színész, rendező.

Bár az egykori álompár kapcsolata nem jött össze, nem rossz szájízzel váltak el egymástól. „Nem váltunk el haraggal. Jó a kapcsolatunk, néha beszélünk, sőt még a színházban is megnéztem Attilát” – árulta el Timi.

A döntést, hogy külön folytatják, együtt hozták meg. 

Árpa azt is elárulta, hogy a műsor óta nem randizott senkivel, sőt Timi sem. „Meg kell emésztenem ezt a két hónapot” – mondta viccesen a lovász.

A Nagy Ő azonban egy sejtelmes mondattal zárta az interjút a kapcsolatuk esetleges jövőjéről: „A körülmények és bizonyos okok úgy hozták, hogy a műsor véget ért és nagyjából itt minden más is véget ért, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogjuk talán valamikor mégiscsak kipróbálni. Ki tudja, mit hoz a jövő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top