nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő győztese lovas balesetet szenvedett

„Nagy tempónál hatalmasat vágódtam a szántóföldbe” – durva baleset érte A Nagy Ő győztesét

Még soha nem történt hasonló Timivel.

Nyerges Tímeát tavaly ismerte meg az ország, amikor A Nagy Ő című műsorban versenybe szállt Árpa Attila szívéért. Végül ő is lett a befutó a színésznél, de kapcsolatuk nem tartott tovább a műsor végénél

Nyerges Tímea

Nyerges Tímea (TV2)

A műsor végeztével Timi és Attila elmondták, bár szerelem nem alakult ki közöttük, szeretnék megtartani a jó viszonyt. Az már A Nagy Ő-ben kiderült, Timi szeret lovagolni, ennek a szenvedélyének pedig azóta is hódol. Most azonban szomorú hírről számolt be: egy baleset következtében egy hetet kórházban töltött és több csontja is eltört. 

„Ilyesmi még soha nem fordul elő velem, még sosem estem le lóról. Buktam már fel vele, de az közel sem volt ilyen. Igazából én hibáztam – kezdte a Borsnak Timi. – Kimentem egy ismerősömmel terepre, egy idegen lóra ültem, ráadásul egy telivérre, akivel a galoppon versenyeztek. A lóval nem volt semmi baj, ezért egy szakaszon úgy gondoltam, hogy mivel régen is lovagoltam vadászvágtában, kiemelkedek egy kicsit a nyeregből. Viszont akkor már olyan tempóval mentünk, hogy valahogy elvesztettem a kontrollt. Nem tudtam korrigálni és éreztem, hogy le fogok esni… Nagy tempónál hatalmasat vágódtam a szántóföldbe, jó nagyot estem a jobb oldalamra. A keresztcsontom és a csuklóm is eltört, majdnem egy hetet kórházban töltöttem, de még így is azt mondhatom, hogy szerencsésen megúsztam, mert nincsenek fájdalmaim.”

A lappal azt is megosztotta Timi, hogy éppen most tervezett volna belekóstolni a kaszkadőr életbe, de a baleset miatt ezt a tervét el kell halasztania. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top