nlc.hu
Sztárok

Összebarátkozott Nagy Ő Timi és Nagy Ő Bea

Vetélytársból barátnők lettek Árpa Attila exei

Ha a Nagy Ő-t nem is, de egy barátságot mindenképpen nyertek a műsorral.

Bár Beát (Petrovics Beatrix) a múltja miatt a Nagy Ő hazaküldte a műsorból és végül Timit (Nyerges Tímea) választotta – igaz, a kapcsolatuk nem lett hosszú életű –, a lányok mégis egymásra találtak a reality után. „A műsor óta nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Mondhatni azt, hogy eléggé elmélyült a barátságunk, és tényleg egy szoros kapcsolat lett köztünk. Kikérjük mindenben a másik véleményét, és számíthatunk egymásra” árulta el a Tények Pluszban Timi, akinek az élete a műsor után közel sem a megszokott mederben folytatódott.

Nagy Ő Bea és Timi,

Nagy Ő Bea (b) és Nagy Ő Timi (j) barátnők lettek a műsor után – Fotó: TV2 / Tények Plusz – videó

Nemrég komoly lovasbalesetet szenvedett: eltört a keresztcsontja és a jobb csuklója. Hat hétig szinte mozdulni sem tudott, mégis örömmel gondol vissza arra az időszakra, hiszen megismerkedett valakivel. „Amit végképp nem gondoltam volna, hogy a balesetem után nem sokkal, még nem is épültem fel, akkor jön az életembe valaki, aki teljesen megváltoztat mindent. (…) A legváratlanabb pillanatban lépett ez a dolog az életembe, úgyhogy még kíváncsian várom, hogyan fog alakulni” – mesélte Timi.

Bea életébe egyelőre nem kopogtatott be a szerelem, továbbra is szingli, de azt érzi, hogy nagyon nehéz a mai világban ismerkedni: „Nagyon szeretném, hogy ha alakulna valami komolyabb, de eddig még sajnos nem éreztem azt a pluszt senkin, hogy tényleg megtaláltam volna a Nagy Ő-met, habár volt rá alkalmam ismerkedni.

Amúgy pedig lehetséges, hogy a legközelebbi párkereső műsorban viszontlátjuk. „Ha jövőre indítanának egy újabb Nagy Ő-t, és mondjuk egy olyan személy lenne benne, aki számomra szimpatikus, akkor nem zárkózom el attól, hogy esetleg induljak” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top