nlc.hu
TV-sztárok

Budapesten járt az amerikai Nagy Ő

Budapesten romantikázott az amerikai Nagy Ő, ez történt a nálunk forgatott adásban

A The Bachelor, azaz az amerikai Nagy Ő már a 27. évadánál tart, a most futó részekben Zach Shallcross kegyeiért versengenek a menyasszony-jelöltek, akikkel Budapesten randizott a feleségkereső.

Zach Shallcross számára nem ismeretlen terep a The Bachelor, a 19. évadban, amikor egy szingli nő keresett magának életre szóló boldogságot, ő is felbukkant a jelentkezők között. Akkor végül kosarat kapott, vagyis nem rá esett a Nagy Ő választása, most viszont neki is megadatott a kivételes lehetőség arra, hogy kamerák kereszttüzében találjon rá a szerelem.

A The Bachelor agglegényeként szereti különféle helyzetekben próbára tenni a kegyeiért versengő nőket, ezért mielőtt eldöntötte volna, hogy ki legyen az utolsó négy befutó, Budapestre utazott velük, hogy az eddiginél is közelebbről megismerje őket. A produkció munkatársainak nem véletlenül esett a választása a magyar fővárosra, amit igazán kreatív jelzőkkel illették: „Maga a megtestesült romantika” vagy „A legtökéletesebb hely a szerelembe eséshez”. Szóval, komoly elvárásokkal vágtak bele az utazásba!

Bár a Budapesten forgatott rész most került adásba, a stáb nagy valószínűséggel tavaly ősszel járt Magyarországon, hogy segítsen eldönteni Zach Shallcrossnak, az Oracle texasi szoftvercég kereskedelmi igazgatójának, hogy ki mellett horgonyozzon le. A lányok, akik a Nagy Ő-vel tartottak Budapestre, alig fértek a bőrükbe, mikor megtudták, merre visz majd az útjuk!

Vár, pálinka, fürdő

Az első menyasszonyjelölt, akivel Zach bevette a magyar fővárost, Kaity volt. A lány tökéletesen tisztában volt vele, hogy nagyon sok múlik a randijuk alakulásán, hiszen attól, hogy napról-napra közelebb kerülnek a célegyeneshez, még semmi sincs eldöntve. Romantikázásuk első helyszíne a Budavári Sikló, ami mindkettőjüket levette a lábáról az eléjük táruló kilátással. Zach a Várban sétálgatva meglepő kijelentést tett: elmondta Kaity-nek, hogy zavarja, hogy alapvető dolgokat nem tudnak egymásról, pedig a játékban már igen magas szintre jutottak együtt. Hogy orvosolja a problémát, Kaity gyorsan megosztotta a Nagy Ő-vel, hogy a lila a kedvenc színe, Zach pedig elárulta neki, hogy nem is Shallcross az igazi vezetékneve.

A budapesti randi nem telhetett el pálinka nélkül, amiről a párt kiszolgáló férfi csak annyit mondott egy sokat sejtető kacsintás kíséretében, hogy „mindenhez meghozza az étvágyat”.  Sétájukat folytatva, hogy hogy nem, egy írógép keresztezte az útjukat, ami mellett egy lelkesítő felirat buzdította őket arra, hogy szavakba öntsék a gondolataikat. Zach tett elsőként eleget a kérésnek és igazán szívhez szóló üzenetet vetett papírra: „Kedves Kaity, ahogy először megláttalak, tudtam, hogy különleges dolgokban lehet részünk együtt…” Ezután a lány is pötyögni kezdett az írógépen, levelében azonban több hibát is vétett, még a saját nevét is elírta.

A pár ezután a Király Gyógyfürdő felé vette az irányt. Vacsora közben Kaity a szó szoros és átvitt értelmében is tiszta vizet öntött a pohárba: elmondta Zachnek, hogy szeretné megnyerni a reality-t, mert szerető férjre és családra vágyik. Hozzátette még, hogy a Nagy Ő mellett igazán biztonságban érzi magát, és mivel külsőre és belsőre is nagyszerű férfinak tartja, el tudná vele képzelni a jövőt. Zach igazán nagyra értékelte a lány őszinteségét, mint mondta, minden szava a szívéig hatolt.

The Bachelor Budapesten

Zach és Kaity a Budavári Siklónál (Fotó: YouTube pillanatkép)

Találkoztak egy léleklátóval

Ezután következett a csoportos randi, aminek gondolata nem mindegyik lányban ébresztett felhőtlen boldogságot. A legcsalódottabb – hogy nem vele romantikázott kettesben a Nagy Ő – Kat volt, aki három másik lány társaságában sétált be az Operettszínházba, ahol Zach és egy magát varázslónak és gondolatolvasónak valló férfi, Labib Malik várta őket. Minden jelenlévőt lenyűgözött a trükkje, mellyel a Zach kezére rajzolt piros szivecskét „átvarázsolta” annak a lánynak a tenyerére, akivel a legnagyobb összhangban van a feleségkereső. A befutó ezúttal Gabi lett, aminek hallattán Kat majd’ felrobbant.

Labib Malik ezután nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy feltárja a hölgyek gondolatait. Gabit arra kérte, koncentráljon erősen arra a két szóra, amit leginkább keres egy kapcsolatban, majd egy kis táblára kezdett írni. A gondolatolvasó természetesen eltalálta, hogy a lány biztonságra és jóllétre vágyik leginkább. Ezután a többi lány is sorra került, és Malik mindegyikükről mondott valamilyen misztikus érdekességet. Szerinte Ariel nagyon fél attól, hogy összetörik a szívét, Charity még mindig nem heverte ki, hogy az exe hűtlen volt hozzá, Kat pedig időnként fájdalmasnak és felkavarónak érezte a versengést Zach kegyeiért.

Mire mindegyikükről elárult valamit a mágus, szem nem maradt szárazon: az összes lány sírt, mert attól félt, hogy valami olyan dolog kerül felszínre, ami miatt a Nagy Ő majd kiábrándul belőlük. „Nagyon le vagyok törve” – mondta Kat zokogva, attól tartott ugyanis, hogy Zach félreérti a róla hallottakat.

Bulival zárták a napot

Hogy szélnek eresszék a délutáni izgalmakat, az este lazább programmal telt. Ennek folyamán Ariel beavatta a Nagy Ő-t, hogy az apja nem akarta, hogy részt vegyen a műsorban, mert szerinte minden reality a szexről szól, és attól tartott, hogy őt is arra fogják kényszeríteni, hogy  meztelenre vetkőzzön a kamerák előtt. Ezután kicsit furán vette ki magát, mégis arról beszélt, hogy mennyire szerető és összetartó családja van, s hogy a boldogságához már csak egy szerető férfi hiányzik az oldaláról. Zach szemmel láthatóan nagyra értékelte a lány kitárulkozását.

Amikor Charity-re került a sor, nem tétovázott, azonnal közölte a Nagy Ő-vel, hogy 100 százalékban készen érzi magát arra, hogy eljegyezzék egymást, még akkor is, ha van mit feldolgoznia az előző kapcsolatából. „Tudom, hogy ez így rizikósnak tűnik, de én őszintén akarom. Nem félek kockáztatni” – folytatta a menyasszonyjelölt, akinek Zach azt mondta, lát esélyt a közös jövőre. Ez hatalmas boldogsággal töltötte el a kitárulkozó lányt.

Bár a léleklátónál tett látogatás során Gabi kapott szivecskét a Nagy Ő-től, a lány továbbra sem érzi magát nyeregben: „Én vagyok az ADHD megtestesítője (az ADHD figyelemzavaros hiperaktivitást jelent – a szerk.), ezért mindig is sokat dolgoztam azon, hogy kontrolláljam magam” – mesélte magáról. Mint mondta, nagyon tart attól, hogy Zach nem akar az ő sajátos gondolkodásmódjával és könnyen elterelhető figyelmével bajlódni. A férfi próbálta megnyugtatni, hogy szeret a közelében lenni és jó társaságnak tartja.

Kat a beszélgetés közben sírva fakadt, mert egyre megerőltetőbbnek érzi a versengést a férfi kegyeiért, és mint mondta, az esetek többségében menekülőre fogja, amikor komolyabb kihívásokkal kell szembenéznie. Ugyanakkor biztosította a Nagy Ő-t, hogy most nem akar kereket oldani, mert igazán akarja, hogy ők ketten egy párt alkossanak a műsor végén. 

Mozgalmas reggel

A Greer nevű lány három hete nem kapott lehetőséget arra, hogy személyesen beszéljen a Nagy Ő-vel, mert egy korábbi kiruccanásuk alatt karanténba került. A következő nap indításaként a férfi szállodai szobájában találkoztak, s hogy behozza a lemaradását, Greer kertelés nélkül arról kezdett beszélni Zachnek, hogy szerinte sok közös van bennük és el tudja képzelni magukat együtt a jövőben. A Nagy Ő a lány térdén pihentette a kezét, és fontos mondandóba kezdett. Elmondta, hogy szerinte túl sok időt töltöttek egymás nélkül: „A játék első napjától kezdve az ösztöneimre és a megérzéseimre hallgatok. Ahhoz, hogy újabb rózsát adjak neked, 100 százalékig biztosnak kell lennem magamban, de most nem vagyok…”

„Tökéletesen megértelek és tiszteletben tartom a döntésedet. Sajnálom, hogy nem jutott elég időnk arra, hogy megismerjük egymást” – válaszolta Greer, aki természetesen csalódott volt, de megköszönte Zachnek az őszinteségét. Látszott, hogy visszatartotta a sírást, s még mielőtt zokogásban tört volna ki, el tudta mondani, mennyire belefáradt abba, hogy folyton kitárulkozik mások előtt, aztán semmit sem kap cserébe.

A folytatás ennél kevésbé kínosnak ígérkezett: sor került a Nagy Ő második privát randijára, amin Brooklynnal vetették bele magukat Budapest nevezetességeinek felfedezésébe. Ehhez biciklire pattantak, hogy aztán beszálljanak a Városligeti Ballonba. Ezután a lánnyal, aki saját elmondása szerint 12 évesen ült utoljára kerékpáron, a Széchenyi Fürdő felé vették az irányt. Itt nemcsak egymást próbálták még közelebbről megismerkedni, hanem egy, a medencében sakkozó párral is szóba elegyedtek. Megtudták róluk, hogy 25 évvel ezelőtt épp ebben a medencében ismerkedtek meg, aminek hallatán igazán romantikus hangulatba kerültek.

Zach Shallcross

Zach és Brooklyn a Széchenyi Fürdőben egy magyar párral beszélget (Fotó: YouTube)

Dupla búcsú

Miután Zach és Brooklyn egy csodás napot töltött együtt, a vacsoránál komolyabb témákra terelődött a szó. A lány a családjáról mesélt neki, elmondta, hogy az apja helyett a nagyapja nevelte fel az anyukájával együtt, amiért mindkettőjüknek nagyon hálás. „Igazi hősként tekintek a nagypapámra. Amint az apám lelépett, jött ő, és úgy gondoskodott rólunk a testvéremmel, mintha a saját gyerekei lennénk” – ezután hozzátette azt is, hogy a családjának nem mutat be senkit, akivel nem fűzik össze komoly szálak, a Nagy Ő-t viszont szívesen hazavinné.

Bár Zach nagyra értékelte a lány őszinteségét, a dolgok mégsem úgy alakultak, ahogy Brooklyn elképzelte. „Hogy jönnék én ahhoz, hogy betegyem a lábam abba a házba és megismerjem ezt a csodálatos nagypapát, ha nem vagyok teljesen biztos abban, amit érzek?” – tette fel a kérdést a Nagy Ő a kamerának. Azután a lánynak is kifejtette ugyanezt, és elmondta, többet érdemel annál, mint amit tőle kaphatna. Mindketten sírva fakadtak és egy nagy öleléssel vettek búcsút egymástól.

Mielőtt a műsor véget ért volna, a Nagy Ő-nek még egy lányt haza kellett küldenie, ez pedig az epizód alatt többször is durcás Kat volt, akinek csak egyetlen kérdése maradt: „Mégis, miért?” Zach erre elmondta, hogy az egzotikus útjuk óta valami megváltozott közöttük, és már nem úgy tekint a lányra, mint korábban. „Annyit mutattam magamból, amennyit máskor sosem szoktam, mert azt gondoltam, hogy megéri” – panaszolta sírva a lány, majd a Nagy Ő próbálta vigasztalni: „Én is igazán akartam. De nem a te hibád, egyszerűen így alakult.” Mi mást is mondhatott volna egy zokogó nőnek, akinek egy másodperccel korábban adta ki az útját?

Forrás: Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top