nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán A Nagy Ő újabb évadának főszereplője

Magyarország 37. leggazdagabb embere a Nagy Ő: „Egész életemben a kíváncsiság hajtott”

A TV2 közzétett egy felhívást, várják a jelentkezőket, akik szeretnének szerepelni a műsorban.

Néhány nappal ezelőtt megírtuk, hogy Jákob Zoltán lehet a TV2 idei Nagy Ő című műsorának főszereplője, és most már biztos, hogy Magyarország 37. leggazdagabb üzletemberének szívéért küzdhetnek majd a hölgyek, a csatorna ugyanis közzétett egy felhívást. 

A budapesti milliárdos műkörömépítésből gazdagodott meg, ő ugyanis a Crystal Nails kitalálója és tulajdonosa, emellett sikeres ingatlanfejlesztő cége is van. Egy korábbi beszélgetésből kiderült az is, hogy az üzletember egyáltalán nem szereti a gazdag szót, még magára sem használja, ugyanis gyerekkorában a nagyon távoli, sznob embereket illették ezzel a kifejezéssel, ő pedig a legkevésbé sem tartja magát ilyennek.

„Egész életemben a kíváncsiság hajtott. Amikor nem voltam gazdag, kíváncsi voltam, hogy milyen lehet annak lenni, ők hogyan élnek, hogyan udvarolnak? Most, hogy már elértem ezt a célomat, hasonló indíttatásból vállaltam A Nagy Ő felkérését is. Így akik hasonlóan kíváncsiak, mint én voltam, válaszokat kaphatnak ezekre a kérdésekre és afféle inspirációként is szolgálhat, hogy hová lehet eljutni, ha teszünk az álmainkért. Az életem szinte nyitott könyv, a különböző közösségi média felületeken elég sok mindent megmutatok belőle, így a leendő versenyzők is betekintést nyerhetnek a mindennapjaimba. Ezúttal arra vállalkozom, hogy a kamerák előtt keresem a leendő párom. A munkám mellett a legnagyobb hobbim az utazás, havonta új úti célom van, a világ legkülönbözőbb tájaira repülök, így, ha valaki nem szereti az egzotikus helyeket, annak nem én leszek a jó választás” – mutatkozott be röviden a Bachelor – A Nagy Ő agglegénye.

Jákob Zoltán többször volt már nős, van egy fia, illetve egy 12 és egy 15 éves lánya is, őket volt felesége neveli.

Jákob Zoltán

Fotó: Mokka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top