nlc.hu
Család

Nem akarnak kilógni a sorból az egyik leggazdagabb magyar gyerekei

Kiderült, egy multimilliárdos számára sem könnyű a gyereknevelés

Jákob Zoltánnak a kisebbik lánya megtiltotta, hogy az iskolája előtt parkoljon le Ferrarijával.

Az ország 37. leggazdagabb embere a csütörtöki Mokkában mesélt arról, milyen nehézségekkel jár a gyereknevelés egy multimilliárdos számára, és hogy milyen terhet jelent ez maguknak a gyerekeknek.

Jákob Zoltán a Mokka műsorában.

Fotó: Mokka

Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonos-ügyvezetője, beszámolt többek közt arról, hogy a gyerekei egyáltalán nem szeretnének kilógni a sorból, csak mert édesapjuk Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozója. Kisebbik lánya ezért például nem engedi, hogy mikor apja megy érte az iskolába, az épület előtt álljon meg Ferrarijával. Ebből kifolyólag sokszor inkább több sarokkal arrébb parkol a milliárdos.

Hogy ez milyen gyakran fordul elő, arról nem volt szó, mivel a vállalkozó 12 és 15 éves lányait volt felesége neveli, Jákob szerint nagyon jól. Bevásárlásnál a kamaszokat nem vonzzák a drága dolgok, és azt sem szeretik, ha apjuk elhalmozza őket mindenféle ajándékokkal. A férfinak, aki többször volt már házas, egy fia is van. Ő ugyan a családi vállalkozásban dolgozik, igyekszik egy lenni a többi alkalmazott közül. Normál fizetésért dolgozik, illetve végigjárja a ranglétrát a cégen belül.

Az is kiderült a beszélgetésből, hogy az üzletember egyáltalán nem szereti a gazdag szót, még magára sem használja, ugyanis gyerekkorában a nagyon távoli, sznob embereket illették ezzel a kifejezéssel, ő pedig a legkevésbé sem tartja magát ilyennek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top