nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő: ezek a sztárok vannak képben

A Nagy Ő: Király Linda és Csuti is képben lehet a TV2-nél

Nemrég hivatalosan is megerősítették, hogy jön a műsor következő évada.

Másfél évvel ezelőtt felélesztette A Nagy Ő formátumot a TV2, a műsor pedig sikeresen futott a csatornán. Először Tóth Dávidért, majd pedig Árpa Attiláért versenyeztek a nők – végül egyikük kapcsolata sem tartott sokáig. A TV2 programigazgatója megerősítette, hogy már tervezik az újabb évadot, a Nagy Ő kilétét azonban még homály fedi. 

A Story magazin információi szerint több nagy név is a kalapban van. Említik Szabó András Csutit, Gabriela Spanicot, Király Lindát és a frissen szakított Pesák Ádámot is. A lap megjegyzi, Csuti egyre felkapottabb a csatornánál, több műsorban is szerepelt az elmúlt időszakban, valamint ő vezeti a Sztárok a reptéren című produkciót is.

A 39 éves Király Linda jó ideje szingli, így ő is remek jelöltnek bizonyulna. Csakúgy, mint Gabriela Spanic, aki köztudottan imádja Magyarországot és rajong a magyar férfiakért. A legfiatalabb jelölt Pesák Ádám, aki hosszú éveken át együtt volt Janza Kata színésznővel, ám fél évvel ezelőtt véget ért a kapcsolatuk.

Még több részlet a ma megjelent lapszámban:

Story -címlap

Story -címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top