nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő

A Nagy Ő: Újabb csókok csattantak, Jákob Zoltán védettséget is adott érte

A milliárdos élvezte, hogy a lányok így küzdöttek érte.

A Nagy Ő hétfői részében Vanda és Csenge közös randira ment Jákob Zoltánnal. „Menjetek vissza, és mondjátok meg, hogy csókolóztunk! Melyikőtökkel kezdjem?” – tette fel a kérdést a műsorban a Nagy Ő, mire Csenge azonnal reagált is, és szájon csókolta Zoltánt. Az üzletember nem ellenkezett, sőt, később egy rózsával jutalmazta a gesztust. „Nem akartam rányomulni, egyszerűen csak megtörtént. Azért láttam Vanda arcán, hogy lesokkolódott” – mondta el később Csenge, amiben tényleg igaza volt: Vandának nem tetszett a jelenet.

„Nem az volt a célom, hogy elcsattan a csók köztünk, és akkor én azért majd kapok egy rózsát. Nagyon örülök a rózsának, nem számítottam rá, hogy én fogom megkapni” – tette hozzá a csókot kapott versenyző, miután már a kezében volt a virág. Az adás későbbi részében Nati is megcsókolta a Nagy Ő-t, szóval elmondható, hogy tartalmas adásnak voltunk szemtanúi.

Nagy Ő

Nagy Ő csókos jelenete (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top