nlc.hu
Sztárok

Erre költené Péntek-Gyulai Virág a Nagy Ő vagyonát

Erre költené Péntek-Gyulai Virág a Nagy Ő vagyonát

Erre költené Zoltán vagyonát.

Péntek-Gyulai Virág nem sokat gondolkozna azon, miket is vásároljon a Nagy Ő bankszámlájáról, a Crystal Nails milliárdosának vagyonából. A bikinifitnesz-versenyző első körben egy élelmiszerboltba, majd egy optikushoz menne.

Péntek-Gyulai Virág

Péntek-Gyulai Virág (Fotó: TV2)

Először is vásárolnék normális élelmiszereket a hűtőjébe, hogy ne csak Fiji vízzel legyen tele. Ezután elugranék egy optikába, mert néha nem tudtam, mi alapján ítélte meg a lányokat. Bocsi, Zoli, de a dioptriákat is át kellene nézni azon a szemüvegen!”
– nyilatkozta a Ripostnak a bikinifitnesz-versenyző, majd két komolyabb utalásról is fantáziált.

Megvenném az egész Szervita teret, hogy ne egy penthouse lakás legyen ott, hanem legyen az egész a mi kerületünk. Miszisz Körömlakk kerület… Aztán vennék a Maldív-szigeteken magamnak egy külön szigetet, és ott élnénk boldogan, amíg meg nem halunk”
– mondta Virág.

A Nagy Ő legutóbbi adásában Jákob Zoli elvitte Virágot az elsőként megnyitott körmös üzletébe, ahol amellett, hogy kilakkozta az üzletember a 32 éves bikinifitnesz-versenyző körmét és hagyta őt bevásárolni a körmös termékeiből, elcsattant a társkereső műsor első csókja. Virág – aki az előző Nagy Ő-ben Árpa Attila szívét próbálta meghódítani – ugyanis puszival akarta megköszönni mindezt a milliárdosnak, ám az ártatlan puszi közben odacsúsztatta az ajkát Jákob Zoli ajkaira, így végre megkapta, amit akart: csókot a Nagy Ő-től.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top