nlc.hu
Sztárok

Az első csók A Nagy Ő-ben

Elcsattant az első csók A Nagy Ő-ben: Virág lekapta Jákob Zolit, ő pedig hagyta

A bikinifitnesz-versenyző reméli, lesz még több is.
Jákob Zoli

A Nagy Ő legutóbbi adásában Jákob Zoli elvitte aktuális randipartnerét, Virágot az elsőként megnyitott körmös üzletébe, ahol amellett, hogy kilakkozta az üzletember a 32 éves bikinifitnesz-versenyző körmét és hagyta őt bevásárolni a körmös termékeiből, elcsattant a társkereső műsor első csókja. Virág – aki az előző Nagy Ő-ben Árpa Attila szívét próbálta meghódítani – ugyanis puszival akarta megköszönni mindezt a milliárdosnak, ám az ártatlan puszi közben odacsúsztatta az ajkát Jákob Zoli ajkaira, így végre megkapta, amit akart: csókot a Nagy Ő-től.

„Kicsit gyors volt, rövid, de remélem, nem ez lesz az utolsó, mert nekem nagyon tetszett” – vallotta be később a riportszobában Virág, aki korábban bikiniben vetette rá magát a milliárdosra.

Jákob Zoli hiába próbált kitérni, Virágnak sikerült lekapnia őt. Mint később bevallotta, annyira nem is nagyon akart kitérni a csók elől: „Virág nem véletlenül csusszantotta véletlenül, véletlenül a számra a véletlen pusziját. Próbáltam kitérni előle, de egy másodperc alatt eldöntöttem, hogy nem akarok nagyon kitérni, csak úgy csinálok, mintha ki akarnék.”

Amint visszatértek a villába, Virág egyből eldicsekedett a csókjukkal. Ennek hallatán nagyon kiborult a többi lány, és egy pillanat alatt fagyossá vált a hangulat.

„Elvitt abba az üzletébe, amit elsőként nyitott meg a körúton, és akkor ott vásárolhattam. Meg ott sétáltunk kézen fogva. Nagyon jól éreztük magunkat. Volt szájra puszi is…. Én adtam, de ő hagyta. Nem tiltakozott” – mesélte a többieknek, akik nem nézték jó szemmel Virág boldogságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top