nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő egyik versenyzője

Kellemetlen jelenet: bikiniben vetette rá magát A Nagy Ő Virágja Jákob Zolira

Az egyik versenyző a Nagy Ő ölébe mászott, és már gyerekeket kezdett tervezni...

Egyre fogynak A Nagy Ő versenyzői – a hétfői adásban újabb három nő távozott –, az egyre kevesebb lány pedig egyre több érzelmet feltételez. Hiszen feltehetően a még versenyben lévő lányok szívében már elkezdtek érzelmek kialakulni. És Jákob Zoltán körül is lassan már tényleg csak azok a nők maradnak, akikkel tényleg szeretné elmélyíteni a kapcsolatát. 

A műsor készítői úgy gondolják, egy jó kapcsolatnál elengedhetetlen, hogy meglegyen a két fél között a kémia. Ezt a tegnapi adásban pedig egy igencsak érdekes módon igyekeztek tesztelni. Bikinire vetkőztették a Jákob Zoltán szívéért küzdő hölgyeket, és hőkamerával vették fel a beszélgetéseiket. Mert az nyilván megmutatja, ha „forr a levegő”.

A Nagy Ő Virág

A Nagy Ő szereplője, Virág (Fotó: TV2 Sajtószoba)

A legutóbbi hazatérés kulcsát nyerő Virág, mikor rákerült a sor, azonnal megszabadult a köntösétől. Majd bizonyítandó, hogy mennyire megvan köztük a szikra, Zoli ölébe ült és közölte vele, hogy 

„Kell az a három gyerek.”

A Nagy Ő erre gyakorlatilag köpni-nyelni nem tudott. „Kettő-három gyerek, mondtam, minimum” – emlékeztette Virág a céljaira Zolit, aki ezek után is csak ennyit tudott visszakérdezni:

„Ja, és már most?”.

„Hát…akár” – érkezett a felelet Virágtól. Hogy Zoli mit gondol az azonnali gyerekvállalás témájáról, azt az alábbi videóban megnézheted.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top