nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoli a gyerekkoráról

A Nagy Ő sztárjának, Jákob Zolinak drámai vallomása: „Börtönben nőttem föl!”

Szülőhelyére vitte aktuális randipartnerét, ott mesélt a gyerekkoráról a milliárdos.

Jákob Zoltán egy börtönnek is helyszínt adó településen, a Bács-Kiskun Vármegyei Állampusztán nőtt fel. Erre a településre csak egy sorompón keresztül tudnak bejutni az ott lakók és ott dolgozók. A Nagy Ő a párkereső reality egyik adásában megmutatta az aktuális randipartnerének, Edinának, hogy hol nőtt fel. Elvitte oda a hölgyet a tűzpiros Ferrárijával és közben mesélt neki egy kicsit a gyerekkoráról.

Jákob Zoli,

Jákob Zoli Állampusztán töltötte a gyerekkorát – Fotó: Sajtószoba

Ahova jöttünk, itt nőttem föl, és itt van egy sorompó. (…) Ez egy olyan hely, ahova nem jöhet be akárki, csak az, aki itt született vagy az itt felnőtt emberek tudnak bejönni, és most visszatértem ide. Utoljára gyerekkoromban voltam itt. Ez Állampuszta. Ez egy börtön. Tudod, hogy most börtönben vagyunk? Börtönben nőttem föl” – árulta el a mellette ülő Edinának.

Az egész egy nagy börtön, mert a mezőgazdasági munkáknál szanaszét mindenfelé mennek a fogvatartottak. (…) Én itt laktam, mert az apukám ideköltözött, a parancsnoknak volt a sofőrje, meg a tanácsadója, meg a jobbkeze. (…) Itt jártam iskolába” – mesélte az üzletember.

Edina bevallotta, semmit se tudott Zoli múltjáról. “Nem tudtam, mi ez a hely. Nem tudtam elképzelni, hogyan élhetett egyáltalán itt” – mondta a riportszobában a 30 éves  cukrász.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top