nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő

A Nagy Ő Virágja szerint Jákob Zoltán jobb pasi, mint Árpa Attila

A fiatal lány másodszorra szerepel A Nagy Ő-ben, amit nem tart cikinek.

Péntek-Gyulai Virág az előző évadban Árpa Attila kegyeit szerette volna elnyerni, most viszont a sok gyermekre vágyó Jákob Zoltán szívét akarja meghódítani. Bár sokan bántják emiatt, Virág nem foglalkozik a negatív véleményekkel. A milliárdosra a közösségi oldalain figyelt fel és már akkor úgy érezte, hogy lehetne köztük valami, amikor még ki sem hirdették, ki az új Nagy Ő.

„A posztjai alapján nagyon szimpatikusnak találtam, úgy tűnt, hogy egy laza, vagány férfi, aki imád élni. És hát én is bevállalós vagyok, szeretem a nyüzsgést. Gondoltam, passzolnánk. Így amikor kiderült a személye, azonnal jelentkeztem a műsorba. Úgy voltam vele, hogy semmiféle vesztenivalóm nincs. Sőt akár még úgy is alakulhat, hogy én leszek a következő Jákobné” – nyilatkozta a 32 éves fitneszversenyző, a Best magazinnak, majd így folytatta. 

Péntek-Gyulai Virág

Péntek-Gyulai Virág (Fotó: TV2)

„És egyáltalán nem tartom cikinek, hogy már másodjára szerepelek A Nagy Ő-ben, ez is csak arról árulkodik, hogy mennyi mindenre képes vagyok a szerelemért. Arról nem is beszélve, hogy Zolit sokkal jobb pasinak tartom, mint Attilát. Közvetlenebb, viccesebb. Nagyon jó a stílusa, tetszik, ahogy öltözködik. És Attilával ellentétben vele megvan köztünk a kémia” – mondta Virág. A lap arra is kíváncsi volt, mit gondol a róla szóló bántó kommentekről, megjegyzésekről. 

„Arc nélkül írogatnak, elhordanak mindennek, például nem egyszer megkaptam, hogy a testemmel keresem a pénzt. (…) Különben meg, ha valaki nem tudná, az IBS-en szereztem a diplomámat, ahol angol nyelven folyt az oktatás. Ezt a tudást szépen tudom kamatoztatni a családi vállalkozásunkban. Tehát azt is elutasítom, hogy buta lennék. Egyszerűen egyedi a beszédstílusom, mint ahogy a humorom is.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top