nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán a családbővítésről

Jákob Zoltán nyitott arra, hogy ismét gyereket vállaljon, de hét lurkó a maximum

A következő Nagy Ő jelenleg három gyermek édesapja.

Jákob Zoltán a Mokka vendége volt, ahol elmondta, nyitott arra, hogy ismét gyermeket vállaljon, de úgy véli, hét csöppségnél már ő is megállna. Leszögezte azonban, hogy nem szeretne rögtön belevágni a babaprojektbe. 

„Szerintem egy 4-5 év kell, hogy az ember megismerje azt a nőt, akivel el tudja képzelni, hogy hosszú távon a gyerekeit fölneveli. Nem is az a lényeg, hogy biztos, hogy együtt maradnak, az a lényeg, hogy társak maradjanak” – nyilatkozta az évekkel ezelőtt teljesen máshogy kinéző Nagy Ő, aki nem fogja nézni, hogy a versenyzők hogyan viszonyulnak a gyermekvállaláshoz, attól viszont tart, hogy a hölgyek hogy viselkednek majd a három gyerekével.

„Ez nem zárja ki azt, hogy az én gyerekeimet ne szeretné, de azért benne van a sejtés abban, hogy akkor nem biztos, hogy annyira fogja tudni szeretni őket. Mert ha ő nem akar az idejéből gyerekekre pazarolni, akkor az nekem nem jó. Az nem jön be” – tette hozzá a milliárdos, aki nemrég megrendelte a negyedik Ferrariját.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top