nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán 11 évvel ezelőtti fotója

A 11 évvel ezelőtti Jákob Zoltán mellett elsétálnál az utcán

A következő Nagy Ő egészen másképp festett akkoriban.

Jákob Zoltán neve mostanában elég sokat forog a köznyelvben, hiszen őt választották ki A Nagy Ő című párkereső műsor következő agglegényének. Magyarország 37. leggazdagabb embere már több ízben nyilatkozott arról, hogy milyen lányt keres majd a műsorban, spoiler: elmondása szerint mindenkiben meglátja a szépet, de ha valaki eltartatja magát, az számára nem szimpatikus

Jákob Zoltán

Fotó: TV2

A milliárdos üzletember annyit szerepel mostanában, hogy arca egy életre beleégett a köztudatba, azonban 11 évvel ezelőtt még annyira másképp nézett ki, hogy a fotóit elnézve el sem hisszük, hogy ugyanazt a személyt látjuk. A vékony fémkeretes szemüveggel és borosta nélkül szinte egy teljesen új ember néz a kamerába, ráadásul akkoriban a frizuráját is egészen másképp viselte, ami teljesen más külsőt kölcsönzött neki. 

Jákob Zoltán

Fotó: Szabolcs László

Mostani képét nézve egy sokkal karakteresebb férfi néz velünk szembe, amihez nagyban hozzájárul a trendi, fekete szemüvegkeret, az arcszőrzet és hajviselete is. 

A retró fotó egyébként Léber Barbara divattervező 2012-es divatbemutatóján készült, ahol a tervezővel és Fésűs Nellyvel fotózták Jákobot.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top