nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán szerelmi élete

Lebuktak! Videó készült Jákob Zoltán és választottja, Betti luxusrandijáról

A Nagy Ő nem aprózta el a dolgot.

Mióta vasárnap este véget ért A Nagy Ő idei szériája, a nézők csak arra kíváncsiak, hogyan folytatódott Jákob Zoltán és választottja, Hajnal Bettina románca. A milliárdos a napokban lenyilatkozta, hogy a forgatás lezárulta után egészen az utolsó epizód adásba kerüléséig nem találkozhattak a 13 kilót fogyó nyertes hölggyel, így nem tudott elmélyülni a kapcsolatuk, most viszont, hogy láthatják egymást, biztosan lesznek majd randevúik. Így is lett!

A TikTokon kering egy videón, melyen az látszik, ahogy a pár megáll egy tűzpiros Ferrarival Budapest egyik legexkluzívabb étterme előtt, majd beülnek vacsorázni. Az est folyamán csók is csattant. A felvételen az is látható, ahogy a férfi pár szál vörös rózsát nyújt át Bettinek, majd összebújva, együtt választják ki a fogásokat.

„Ahogy én láttam, nagy volt az összhang kettejük között. Zoli már a bejáratnál egy csokor rózsát adott a hölgynek, majd alig három méterre tőlem foglaltak helyet és szinte azonnal úgy kezdtek el turbékolni, mint egy gerlepár. Zoli ajándékot is hozott. Ha jól láttam, egy könyvet és még valamit adott át az egyébként rendkívül csinos hölgynek, aki egész este csüngött a szavain. Több érintés és persze csók is volt közöttük, szóval ahogy én láttam, tényleg egymásra találtak” – nyilatkozta a Borsnak egy informátor, aki a videókat készítette.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán (Fotó: TV2)

„Elkezdjük ezt a kapcsolatot építeni. De én már A Nagy Ő alatt is elmondtam: nem életre szóló kapcsolatot keresek, csupán elindítunk valamit, és megnézzük, hová fut ki” – mondta korábban Jákob Bettivel kapcsolatban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top