nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő-győztes Betti élete a reality után

13 kilót dobott le A Nagy Ő-győztes Betti: „Zoli nekem a plátói szerelmem volt hosszú időn keresztül”

A szíve mélyén mindig is Jákob Zolira vágyott.

Mint arról beszámoltunk, 17 lány közül Betti (Hajnal Bettina) lett az, aki végül elnyerte A Nagy Ő, azaz Jákob Zoli szívét. A 31 éves műkörmös túl van egy váláson, van egy 8 éves kislánya, és – mint a Story magazinnak elárulta – már évek óta próbálja megtalálni élete párját. Bárkivel kezdett eddig, csalódás lett a vége, és talán nem is véletlenül. A szíve mélyén mindig is Zolira vágyott.

Betti és A Nagy Ő, Jákob Zoli első közös interjúja a műsor után - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Betti és A Nagy Ő, Jákob Zoli első közös interjúja a műsor után – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Tíz éve látta meg először A Nagy Ő-t, és azóta nem tudta kiverni a fejéből. „Most már bevallhatom, Zoli nekem plátói szerelmem volt hosszú időn keresztül. Még egy rendezvényen szúrtam ki, és azonnal megtetszett. De ezt megtartottam magamnak, (…) hiszen akkor még férjnél voltam. (…) Aztán telt-múlt az idő, én közben elváltam, egyedül maradtam a kislányommal. Voltak ám kísérleteim arra, hogy megtaláljam a hozzám illő férfit, (…) de annyira rossz tapasztalatok értek, hogy inkább hazaköltöztem a szüleimhez” – mesélte.

A győzelméről a következőket nyilatkozta Betti: „Én egy magabiztos nő vagyok, ezért is választott végül engem a Zoli. Meg mint elmondta, azért, mert őszinte vagyok, nem kertelek, nem játszom meg magam, és mert a szemében én egy igazi nő vagyok. (…) Tudtam, hogy tetszem neki, hogy megfogta a belsőm és a külsőm egyaránt, de tény és való, nem vagyok egy nádszálvékony nő. (…) Pedig készültem a műsorra, az előtte való hónapban leadtam 13 kilót. De még így is van rajtam 10. A lényeg viszont, hogy Zolit ez nem zavarta, sőt néha úgy nézett rám, hogy azt hittem, felfal a szemével.”

Betti a műsor előtt és után - Fotók: (b) Sajtószoba; (j) TV2 / Mokka - videó

Betti a műsor előtt és után – Fotók: (b) Sajtószoba; (j) TV2 / Mokka – videó

Mivel Jákob Zoli és a választottja az utóbbi hónapokban el voltak ’zárva’ egymástól, nem randizhattak, nem találkozhattak, nehogy lebukjanak, így csak most kezdődik az igazi, kamerák nélküli ismerkedésük. „Még csak most indul kettőnk kalandja! Hogy mit hoz számunkra a jövő, hogy tényleg egymásnak vagyunk-e teremtve, az a jövő zenéje, de izgatottan várom, hogy kiderítsük” – jelentette ki Betti.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top