nlc.hu
TV-sztárok

Betti lett A Nagy Ő győztese

Döntött a Nagy Ő, őt választotta a milliárdos Jákob Zoli

Megvan A Nagy Ő harmadik évadának győztese.

A 19 lány közül Bettit választotta a Nagy Ő. A 31 éves műkörmös nyerte el Jákob Zoli szívét. Egy álom és egy szerelem teljesedett be ezzel a kisgyermekes édesanya számára, Bettinek ugyanis már van egy 8 éves kislánya.

Bettit választotta a Nagy Ő - Forrás: TV2 / A Nagy Ő - videó

Bettit választotta a Nagy Ő – Forrás: TV2 / A Nagy Ő – videó

Betti kamerák előtt számolt be arról, milyen érzések kavarognak most benne: “Iszonyatos nagy félelmeim voltak, de tényleg ahogy rápillantok a Zolira, minden félelmem elszáll. És ahogy kimondta a nevemet, tényleg úgy repültem volna, mint azok a kis galambok. Nagyon-nagyon várom a folytatást. Nagyon pozitívan álltam ehhez a dologhoz, hiszen megvettem a finálé ruhámat, amiben most is vagyok, úgyhogy nagyon magabiztosan jöttem be, hiszen ahogy ránézek Zolira, egyből az jut eszembe, hogy olyan, mint én. Nagyon-nagyon sok a közös, nagyon-nagyon sok a különbözet, és azokat szeretném kicsit javítani. (…) A szerelem beteljesült a mai nap”.

Annyira örülök neked, egy csodálatos nő vagy” – mondta Bettinek a milliárdos üzletember, miután elmondta neki a döntését.

A másik finalista, a 20 éves egyetemista, Nati zokogva fogadta, hogy nem őt választotta a Nagy Ő. “Eléggé csalódott vagyok. Csalódott vagyok abban, hogy én másképp éreztem, mint ahogy a Zoli. Elmondta, hogy ő nagyon jól érezte magát velem, és nem fog elfelejteni. Legyen így! Én is majd szép emlékekkel gondolok rá. Kívánom neki, hogy legyen boldog. Én most romokban vagyok egy kicsit, de én mindig felállok, bármi is történjék” – nyilatkozta. 

Betti maga a családcentrikusság és az összetartó család példaképe, ami az első pillanatban kiderült róla. Rengeteget beszélt a lányáról, ami végtelenül szimpatikussá tette számomra. (…) Nagyon szép nőnek tartom. (…) Hatalmas igazságérzettel áldotta meg őt a sorsa, (…) nagyon határozott és ez bizony egy nagyon fontos erénye” – mondta el Bettiről még a nagy döntés előtt Jákob Zoli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top