nlc.hu
Sztárok

Szeméttelepen randizott József gazda

Kinek mi: A Nagy Ő luxusrandikra vitte a lányokat, a Házasodna a gazdának maradt a szeméttelep

A gyanútlan versenyző vajon tudta, mire vállalkozik?

Vasárnap ért véget a TV2 társkereső realityje, A Nagy Ő, melyben Jákob Zoltán 18 nő közül választotta ki kedvesét. A milliárdos üzletember nem mindennapi randevúkon keresztül ismerkedhetett a lányokkal. 

Bettit, akire végül a választása esett, Párizsba reptette már ismerkedésük hajnalán, Natival, aki a második helyen végzett, Rómában romantikázott. Éppen ezért egyből hatalmas kontrasztot tapasztalhattak azok, akik a konkurens csatornára kapcsoltak hétfőn. Az RTL Házasodna a gazda című műsor párkeresője, József nem gondolta túl a romantikát. 

A gazda aktuális randipartnerét, Krisztit egy szeméttel teli piacra vitte, ahol még meg is hatódott, milyen jól időzítettek, mert így megnézhetik a naplementét a kis fémszékeikről. Mint kiderült, Józsefnek régóta bérelt helye van a piacon, így ő otthonosan mozgott, Kriszti viszont láthatóan feszülten érezte magát a szél fújta szemetek között. 

József gazda és Kriszti

József gazda és Kriszti

Mondjuk a naplementét egy zöld környezetben jobban értékelem” – mondta Kriszti Józsefnek, aki azt felelte, most ez volt kéznél, hiszen túl későn értek volna már zöld környezetbe. Ez a válasz nem győzte meg Krisztit. 

Józsi meginvitált egy naplementére a piac, a szemétdomb közepén. Aminek nem tudtam szívből örülni. Próbáltam bekapcsolódni, az ő kedvére tenni, de belülről tiltakozott mindenem, nem volt egyáltalán romantikus” – fogalmazott a kameráknak Kriszti. 

Lehet, ő is jobban járt volna, ha a Nagy Ő-nél próbál szerencsét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top