nlc.hu
Sztárok
Józsi gazda visszatérése

Józsi gazda egy második esélyt kért Nádai Anikótól, újra párt szeretne találni a tavalyi évad botrányos kijelentésű szereplője

Belátta, hogy hibázott.

A Házasodna a gazda előző évadában feltűnt Józsi gazda egy újabb esélyt kért, mert még mindig szeretné megtalálni a párját. Annak ellenére, hogy erre korábban még sosem volt példa a műsor történetében, Nádai Anikó igent mondott Józsinak, de csak egy feltétellel.

Józsi gazda újra megpróbálja a párkeresést - Forrás: RTL / Házasodna a gazda - videó

Józsi gazda újra megpróbálja a párkeresést – Forrás: RTL / Házasodna a gazda – videó

„Szeretném a boldogságomat megtalálni. Magányos vagyok” – mondta elkeseredetten Józsi gazda, amikor a műsorvezető meglepte őt a műhelyében, miután folyamatosan hívogatta őt a férfi. “Tavaly igyekeztem megfelelni a hölgyeknek, de valami galiba történt, és azóta sokat töprengtem rajta, hogy mit lehetne esetleg tenni. Nem lehetne újra megpróbálni? Igazán nagyon szeretném, hogy sikerüljön!” – fordult Nádai Anikóhoz, aki csak azzal a feltétellel engedte vissza a párkereső műsorba a gazdát, hogy a férfi helyett majd ő választja ki neki a hölgyeket.

“Én ismerlek már elég jól. Tudom, milyen hölgyet képzelsz el magad mellé. Bízom benne, hogy ennyi idő alatt már ismerem az ízlésedet. Elég sokat beszélgettünk, és tudom, hogy te mire vágysz. Téged már kellőképpen megismertek, te már nem tudsz zsákbamacskát árulni” – indokolta Nádai Anikó.

„Számomra ez a második esély nagyon felemelő érzés, mert az a hölgy nem jött el hozzám még, akinek a gazdaságom és én is igazi örömet jelentek” – jelentette ki Józsi gazda, aki az új évadban szeretne mindent helyrehozni. Megfogadta, hogy minden hölgyre odafigyel majd, megbecsüli a gondolataikat, ha a kincsei szeretnének lenni.

“A tavalyi évadban hibáztam, idén viszont mindent megteszek, hogy megbecsüljem minden szavát, gondolatát annak, aki vállalja, hogy velem találkozzon, és szeretne a kincsem lenni. Hiszem, hogy az idei évadban ez most sikerülni fog” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top