nlc.hu
Sztárok

József gazdát faképnél hagyták

Házasodna a gazda: József gazdát faképnél hagyták feleségjelöltjei a felháborító kijelentése miatt

Nem lepődtünk meg.

A Házasodna a gazda idei évadában József gazda egyre jobban húzta ki a gyufát nem csak a nézőknél, hanem feleségjelöltjeinél is. Az csak egy dolog volt, amikor az első randevú előtt a szexuális életéről faggatta Krisztit, a nő mégis vele maradt. Pedig a randi további része sem volt felemelő, hiszen egy szemétdombon ülve „csodálhatták” a naplementét. 

József gazda

Fotó: RTL

Ennek ellenére Kriszti a végsőkig kitartott, ám a tegnapi epizódban József egy olyat húzott, amivel nem csak Krisztit, de Timit is elvesztette. Egy utolsó álomrandevúra akarta vinni Krisztit, akiről úgy tűnt, ő lesz a befutó, ám a hölgy kérdésére, miszerint miről álmodik József, az adott válasszal mindent elrontott a gazda. 

„Most? Megtalálni a puncit, akit nagyon szeretek” – válaszolta nyersen. Krisztibe először belefagyott a szó, majd teljesen kikelt magából. Jogosan…

„Most akkor kincset keresel, szerelmet vagy puncit? Mert nem mindegy. Annyira bántó tud lenni, hogy punciként nevezel meg egy nőt – kezdte Kriszti, aki azonnal el is viharzott, de végül visszafordult, mert nem tudta magában tartani a véleményét. – Ha puncit keresel, akkor azt megkaphatod pénzért, mert van belőle. Tudod, mit láttam benned? A tiszta lelkedet. Volt bennem egy álomkép, hogy én lennék a királynőd, de a házvezetőnőd és a puncid semmiképp. Nem a szexszel van a gond, tudom élvezni és vágyom is rá. Vannak igényeim, de hogy képes vagy punciként tekinteni egy nőre.”

A gazda egyáltalán nem értette, mi volt a gond a mondandójával, sőt, úgy vélte az, hogy Kriszti ezen felkapta a vizet, az az ő baja és neki ezzel nem kell foglalkoznia.

Kriszti természetesen azonnal úgy döntött, elhagyja Józsefet, előtte viszont megosztotta a történteket Timivel, aki szintén annyira kiakadt, hogy csomagolni kezdett. 

„Én nem akarok punci lenni, nem akarok. Ennél én is több vagyok. A nő nem csak egy test. Vegyen magának puncit” – mondta először Krisztinek Timi. József gazda mintha mi sem történt volna, odament Timihez, hogy megossza vele az örömhírt, miszerint őt viszi az álomrandira, majd pofán csapta a valóság, Timi is összepakolt. – Én is elmegyek, Józsi. Ha egy nőtársamnak olyat mondasz, ami őt nagyon mélyen megsérti, akkor nekem is mondanál előbb-utóbb olyat. Olyan társadalomban élünk, amikor manapság a nő már csak egy punci, érted? És ezért van ennyi egyedülálló nő, érted? Mert mi nem punci vagyunk. Józsi, nem mondunk ilyet egy nőnek. Ez annyira  kompromittáló.”

Miután mind a két nő faképnél hagyta a szókimondó gazdát, ő Nádai Anikónak kezdett könyörögni, hogy visszahívhassa a korábban hazaküldött Böbét. Anikó kifejtette a véleményét, hogy szerinte ez kellemetlen és méltatlan lenne Böbének, de rábízta a döntést a gazdára. József azonnal fel is hívta a nőt, de elmondta, most nála van a döntés joga. 

Az, hogy Böbe visszamegy-e a gazdához, aki egyszerre két lányt üldözött el, ma este kiderül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top