nlc.hu
Sztárok

Kitálalt a szexuális életéről József gazda

Házasodna a gazda: egyből a szexről faggatta randipartnerét az 54 éves József gazda, nagyon kiakadt Kriszti

A felsőlajosi epertermesztő már az elején tisztázni akarta Krisztivel az „intim dolgokat”.

A Házasodnak a gazda legutóbbi adásában József gazda Krisztit választotta, hogy kísérje el epret árulni a piacra. A párkereső, ötgyermekes férfi az út elején hosszasan foglalta imába azokat a dolgokat, amikért hálát adhat. Ez imponált az 52 éves választottjának, bár Kriszti – saját bevallása szerint – rövidebben szokta kifejezni az ilyen jellegű gondolatait.

József gazda

József gazda rögtön a lényegre tért – Fotó: Sajtóklub

A szituáció akkor vált kínossá az utazás alatt, amikor az 54 éves gazda először azt taglalta hosszan, hogy számára mennyire fontos a szex, majd pedig Kriszti szexuális életét kezdte firtatni. A gépgyártástechnikus ezt korainak érezte, és a helyzetet sem tartotta megfelelőnek.

„Elmondom neked, mit várok. Vagyok annyi éves, amennyi vagyok, de 40-nek érzem magam. Én még nem álltam le. Én még nem parkoltam le. (…) Én nagyon bújós, de aztán nagyon ebbe-abba belejövős típus vagyok. Egészséges szerelemre, szexre éhes… Ezzel nem is kell problémázni. Ha egy gyönyörű szerelem fogadására alkalmas hölggyel kerülök össze, akkor a szexszel nincs probléma. (…) Hanem valóban a nő már leparkolt-e vagy még nem parkolt le? Ez nagyon fontos” – ecsetelte vezetés közben a randipartnerének József gazda.

„Számomra nagyon fontos a szex is, de ezt nem olyan értelemben, hogy kikövetelve, hanem hogyan, hogy zajlik. A minősége a fontos. És néhány fontos gondolatot közöltem, hogy ugye, van adok-kapok része is, és láttam, hogy ezen konkrétan mindjárt felugrottak a szemei, hogy én ezt hogy értsem, mit jelent ez számomra. Nekem ez a reakció már jó volt, mert legalább érdeklődés van iránta” – fejtette ki később, a kamerák előtt.

„A te oldaladon, ott mi újság volt, amikor még nagyon fénylettek a csillagok? Mert most leparkíroztál. Le voltál állva. (…) Szép napok voltak azok, amik szép napok voltak?” – faggatta Krisztát, aki csak hümmögéssel felelt erre, de már ez a válasz is megnyugtatta a gazdát.

„Józsi amikor fölhozta a szexualitás kérdését, az számomra egyrészt korai volt, másrészt a helyzet sem volt ehhez megfelelő” – vallotta be utólag.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top