nlc.hu
Sztárok

József gazdát elhagyta a felesége

József gazdát elhagyta a felesége, magára maradt a négy lányával

Öt év kellett hozzá, hogy kiheverje a traumát.

Két héttel ezelőtt bemutatta az RTL a Házasodna a gazda következő évadának szereplőit. Köztük volt József gazda is, aki a Story magazinnal megosztotta élete egyik legnagyobb csalódását: öt évvel ezelőtt egyik napról a másikra elhagyta a felesége, lelépett egy alkalmi munkással.

József gazda

Fotó: RTL

„Életük az életünket, és persze voltak problémáink. Az asszony már színt is vallott, hogy megcsalt, és menekülni akart ebből a házasságból. Kiderült, amíg én éjjelente a piacokra jártam, addig összeszűrte a levet az egyik nálunk dolgozó alkalmi munkással. Akkoriban már nem is törődött semmivel. Pedig én azt hittem, boldogok vagyunk, szeretjük egymást. Mindent megbocsátottam neki. Azon a bizonyos reggelen, amikor a két kicsit vittem volna óvodába és iskolába, közölte, most nem jön” – kezdte a lapnak a csalódott gazda. 

„A feleségem felhívott, hogy elhagy, visszahívta a fiúkat, akik elviszik őt Romániába. Vigyázzak a lányokra. Tudja, hogy nálam jó helyen lesznek. Mondtam, ne csináljon marhaságot, jöjjön vissza, de hiába. Délután hazahoztam a lányokat, rohantak az ajtóhoz, de már akkor tudták, hogy baj van, amikor látták, hogy be van zárva. Rögtön kérdezgetni kezdték: ’Hol van anya?’ A szomszédasszony, Borika pont ott volt a kerítésénél, és a fejét ingatta: ’Akkor jól sejtettem, Józsi, hogy elment.’ Bementünk a házba, zokogva elmeséltem a lányoknak, mi történt, és együtt sírtunk a gyerekekkel. A legkisebb lányom még napok múlva is csapkodta a fejét a párnába esténként” – emlékezett vissza a nehéz időszakra József, aki úgy érzi, mára sikerült túllépnie a sérelmein és nagyon várja, hogy megérkezzen az életébe a szerelem, egy olyan nő, aki mellett végre boldog lehet.

További részletek a ma megjelent lapban:

Liptai Claudia

Fotó: Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top