nlc.hu
Sztárok

Ők a Házasodna a gazda társkeresői

Ők a Házasodna a gazda új évadának társkeresői

Az RTL nagy sikerű társkereső reality-je immáron a hatodik évaddal jelentkezik 2023-ban.

Április 7-én, péntek este az RTL-en két nő és hat férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A Házasodna a gazda első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé.

Házasodna a gazda

Fotó: RTL

Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel foglalkozik, van aki lovardát üzemeltet és olyan is aki 5 gyermek édesapja, így a hozzá jelentkezők igazi nagycsaláddal járó élethelyzetbe csöppenhetnek. Az egyik gazdasszony galopp tréner és lovardavezető, míg másik vegyszermentes gyümölcsöt és zöldséget termel. A műsor ezúttal is határokon átívelő lesz, ugyanis Ausztriában is forgat a Házasodna a Gazda stábja. A mezőny idén is színes, hiszen ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak. 

Nagypénteken nyolc párkereső mutatkozik be a nézőknek: ezúttal két gazdasszony, Benita és Anna, illetve hat gazda, András, József, Gábor, Kevin, Imre és Gergő személyében.

A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki a minap arról is beszélt, hogy a forgatásra a kisebbik fia és a vőlegénye is elkísérte. „A Házasodna a gazda kifejezetten családbarát formátum. Ezért is mehettünk mindannyian a forgatásokra. Gyakorlatilag körbeturnéztuk az országot. (…)A gazdák már az eddigi évadokban is nagyon vendégszeretőek és figyelmesek voltak, de most, hogy pici babával érkeztem, ez csak fokozódott. Rengeteg szeretetet kaptunk tőlük, ahogyan a stábtól is. (…)Peti a nulladik perctől minden teendőből kiveszi a részét, nem ijed meg semmilyen gyerekekkel kapcsolatos dologtól. (…)Teljes mértékben felnőtt ehhez a szerephez, maximálisan számíthatok rá. Nélküle nem tudnám, illetve tudtam volna ezt végig csinálni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top