nlc.hu
Sztárok

Házasodna a gazda: családi országjárás lett a forgatásból Nádai Anikónál

Nádai Anikó az egész családját elvitte a Házasodna a gazda forgatásaira: „Gyakorlatilag körbeturnéztuk az országot”

A kétgyermekes műsorvezetőnek mindenhol akadt segítsége.

Hamarosan megismerhetjük a Házasodna a gazda idei évadának a szereplőit, a műsort ezúttal is Nádai Anikó vezeti, aki a forgatásokra az egész családját magával vitte. „A Házasodna a gazda kifejezetten családbarát formátum. Ezért is mehettünk mindannyian a forgatásokra. Gyakorlatilag körbeturnéztuk az országot” – mesélte a BEST magazinnak.

Nádai Anikó,

Nádai Anikó 8 hónapos kisfia is jól bírta az állandó utazást – Fotó: Sajtóklub

A kétgyermekes tévésnek mindenhol akadt segítsége. „A gazdák már az eddigi évadokban is nagyon vendégszeretőek és figyelmesek voltak, de most, hogy pici babával érkeztem, ez csak fokozódott. Rengeteg szeretetet kaptunk tőlük, ahogyan a stábtól is” – árulta el Nádai Anikó.

Elmondása szerint a párja mindenben segíti: „Peti a nulladik perctől minden teendőből kiveszi a részét, nem ijed meg semmilyen gyerekekkel kapcsolatos dologtól. (…) Teljes mértékben felnőtt ehhez a szerephez, maximálisan számíthatok rá. Nélküle nem tudnám, illetve tudtam volna ezt végig csinálni”.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top