nlc.hu
Sztárok
„Én megbetegszem a munkától" - VV kritika

Elstartolt a Való Világ: „Én megbetegszem a munkától” – kritika

Puskás-Dallos Peti Don Johnsonnak öltözött a wannabe celebek ötcsillagos műsorában. Így startolt el a Való Világ új évada - kritika.

Ami a dizájnt illeti, pont olyan minden, mintha a Miami Vice 2024-es verzióját találta volna ki az AI. Flamingó, kicsit sem diszkrét neonfények, és persze ennek megfelelően Puskás-Dallos Peti Don Johnsonnak öltözött, minden 60 pluszos tévénéző örömére. A frissen debütáló Megyeri Csilla pedig egy megtépett flamingó tollait ragasztotta magára. A Sztárbox ringjét is megjárt Megyeri láthatóan izgult a stúdióban, nem úgy, mint Puskás, aki a közönség soraiban ülő egykori villalakókat kérdezte fel, vagy éppen szólt be nekik – főleg az előző évadban minden nőre rámozduló Barnának.

Megyeri Csilla és Puskás-Dallos Péter

Megyeri Csilla és Puskás-Dallos Péter

„Nem érzem még idejét a főiskolának”

Az első beköltöző Kikidi, akiről korábban már mi is írtuk. Az ő fegyvere a kedvesség, hobbiból ingyen ölelést osztogat az Örs vezér téren, legalábbis addig, amíg forog a kamera. Kikidi szerepelt az Éjjel-nappal Budapestben, annak is az utolsó kilenc hónapjában. Hiába, ez egy új generáció! Korábban a villalakóknak Mónika show-s háttere volt, most meg az ÉNBP egykori arcai költöznek a villába.

Kikidi után a szoláriumban dolgozó Dorka érkezik. Utálja, hogy monoton a munkája, mert ő olyan pörgős személyiség, aki a falunapoktól a fesztiválokig mindenhol ott van.  „Nagyon jószívű vagyok, de tudok nagyon bunkó és hisztis is lenni” – mondta, majd hozzátette, hogy minden embernek szüksége lenne egy pszichológusra. Megyeri gyorsan fel is kérdezte, hogy nem akar-e tovább tanulni, hogy igazi „lélekdoktor” legyen, mire az új VV Dorka csak annyit válaszolt: „Nem érzem ennek még az idejét.” Háááát, igen.

Metal Lady bőrszerkó – így érkezett meg Gina, a VV harmadik versenyzője. „Vad, őrült, szenvedélyes, bolondos…Még én sem tudom megszámolni, hogy mennyi személyiségem van” – mutatkozott be az ezer fős kisfaluból érkező lány, akire sikerült egy olyan ruhát adni, ami miatt gyakorlatilag folyamatosan villantott.

Ők hárman már be is vonultak a haciendába. Mödanszié már megint nincs! Felháborító, milyen Miami életérzés már ez?!

VV Kikidi, VV Dorka és VV Gina

VV Kikidi, VV Dorka és VV Gina (fotó: Facebook/Való Világ)

Lábujj fétis és Gucci

„Gergő vagyok, én rohadt nagy császárnak születtem. Isten megáldott engem, és titeket is, hogy most itt vagyok… Igen, focista vagyok, de ez látszik is rajtam… Én megbetegszem a munkától… Ha Szoboszlaival együtt fociznék, ő kérné el a mezemet” – adta ki magából VV Geri. Én pedig nem akarom elhinni, hogy valaki magától ilyen, mondjuk szerepnek sem annyira szerencsés választás ez.

Őt követi az autókkal, lovakkal, személyi edzéssel, falmászással is foglalkozó business woman, Reni. Geri meg is dicsérte a lábujját, mert neki ez a fétise. Hát milyen csodálatos ez.

Bogi, a műszempillás is belibbent a stúdióba, mint hatodik beköltöző. „A munkám a hobbim, ebben megtaláltam önmagam” – magyarázta Bogi, akinek függősége a vásárlás. Innen is javaslom, hogy tegyen napi vásárlásilimitet a bankkártyájára, ha megnyeri a 36 misit, mert, könnyű azt eltapsolni a Gucciban.

VV Gergő, VV Reni és VV Bogi

VV Geri, VV Reni és VV Bogi (fotó: Facebook/Való Világ)

A villa új bölcse

A 22 éves, hetedik lakó, aki ezernyi munkában kipróbálta már magát. Négyéves kisfia van, ezért egy lakásra, és egy autóra is nagy szükségük lenne. „Szeretném jelezni minden túlsúlyos lánynak, hogy nyugodtan fogadják el önmagukat. Ha valaki azt mondja, hogy nem vagy elég jó, akkor tudd, hogy de!” – osztotta meg gondolatait az önmagát méhkirálynőként definiáló VV Giada.

Az utolsó beköltöző vasárnap Valen volt, aki felmondott a munkahelyén, amikor meghirdették a Való Világot. „Fodrász, pedikűr, manikűr, szolárium… Ezek olyan dolgok, amik heti rendszerességgel megtörténnek” – magyarázta a fiatalember, aki rendszeresen sportol. „Egyvalamit megtanultam a 21 évem alatt: ha az Úr égető vágyat kelt benned valami iránt, legyen az bármi, akkor ne azon erőlködj, hogy kioltsd, hanem locsolj rá olajat…” – folytatta az edzőteremben otthonra talált Valen Coelho, aki végül egy Marcus Aurelius idézettel búcsúzott a kisfilmjében. Aztán hasig kigombolt ingben, nyakában látványos kereszttel vonult be a stúdióba. 

VV Giada és VV Valen

VV Giada és VV Valen (fotó: Facebook/Való Világ)

Hát ez volt az első 8 játékos bemutatkozása és beköltözése. Lesznek még néhányan. Felesleges azon dühöngeni, hogy ki, milyen. A VV erről szól, soha nem volt orvosok és filozófusok valságshow-ja. Aki tehát a műszempillás lány, és az edzőteremi Coelho mindennapjait akarja nyomon követni, az 0-24-ben nézheti az RTL online felületén.

Végezetül jöjjön a Miami Vice kollázs, mert Puskás vagy Don Johnson, vagy egy 1992-es magyar lagzi ceremóniamestere.

Miami Vice Puskás Peti Don Johnson

Puskás-Dallos Péter és Don Johnson a Miami Vice-ban. (fotók: Getty Images)

36 misiből simán lehet

Idén is lesznek kiválasztások, kihívások és párbajok. Idén is 36 misi a főnyeremény, de ez csak egy nyereményalap, mert 3 hónap alatt különböző játékokkal az összeg csökkenhet és növekedhet. Mondjuk megnézném a győztes arcát, ha csak 1 milliót vihetne haza. Szavazni most is az appalikációban lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top