nlc.hu
Sztárok

Krisztinek nem tetszett a szemétdombos randevú

Házasodna a gazda: Kriszti kikérte magának, amiért szemétdombra vitte József gazda randizni

Ezek szerint nem mindenkinek ugyanazt jelenti a romantikus szó.

Ahogyan mi is megírtuk, József gazda egy piacra vitte randizni feleségjelöltjét, Krisztit. A nőnek nyilván nem tetszett a férfi által romantikusnak vélt helyszín, ő inkább szemétdombnak nevezte. 

József gazda és Kriszti

József gazda és Kriszti

A gazda viszont úgy vélte, még szerencsések is voltak, amiért elcsípték a naplementét, miközben a szél csendesen fújta a szemetet körülöttük. „Józsi meginvitált egy naplementére a piac, a szemétdomb közepén. Aminek nem tudtam szívből örülni. Próbáltam bekapcsolódni, az ő kedvére tenni, de belülről tiltakozott mindenem, nem volt egyáltalán romantikus” – mondta az élmény után Kriszti, aki később mégsem bírta magában tartani az érzéseit. 

A keddi adásban József bejelentette, egy romantikus élménnyel készült az egyik hölgynek, előtte viszont beszélni akart Krisztinával, akinél némi feszültséget érzékelt, nem is tévesen. 

„Teljesen jól érezted. Az, hogy ott üljünk le a szemét közepén, a dzsumbuj közepén, az hiába volt naplemente, az számomra annyira illúzióromboló, majdhogynem azt mondanám, hogy bántó és megalázó volt. Ennyit tudsz adni, hogy a szemétdomb közepén beszélhetünk?” – mondta felháborodva Kriszti, amivel a gazda teljesen egyetértett, majd meg is köszönte az őszinteségét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top