nlc.hu
Sztárok
Jákob Zoltán reagált Virágnak

Jákob Zoltán így reagált A Nagy Ő Virág ajánlatára

Ezt nem tette zsebre a kisasszony.

Jákob Zoltán Hajnal Bettit választotta A Nagy Ő-ben. Bár a szerelmük nem tudott kibontakozni, évek óta ők voltak az első olyan páros, akik a forgatás után igenis esélyt adtak a kapcsolatuknak. Mivel mindenki tudta, milyen döcögősen haladnak Bettiék, Virág, aki tavaly még Árpa Attilát akarta meghódítani, gondolta, a kezébe veszi az ügyet.

A Nagy Ő Virág

Fotó: Trenka Attila

„Tévedni emberi dolog, és ha innen nézzük, Zoli a legemberibb figura, akit csak ismerek, hiszen akkorát tévedett, mint ide Lacháza. Szegényemnek most főhet a feje, hogyan kössön útilaput Betti talpára, merthogy ezen agyal, az tuti. Az ugyan igaz, hogy Zoli mellé egy egyszerű teremtés való, de nem olyan egyszerű, mint a faék, hanem olyan egyszerűen nagyszerű, mint én. Harcolhat a felismerés ellen, ha akar, de nem érdemes odázni ezt a dolgot. Egy egyszerű és gyors minőségi csere kell ide. Betti megy, Virág jön, és kezdődhet végre az az élet, amire mindketten vágyunk” – nyilatkozta pár hete Virág, aki azt is hozzátette, már csak az üzletember hívását várja.

Természetesen, ezt a kis monológot Betti sem hagyta szó nélkül. „Olyanokat állítanak rólam, ami nem igaz. Nagyon szívesen leülnék egyet beszélgetni erről Virággal, de még csak elérni sem tudom, ugyanis letiltott engem” – mondta visszafogottabban Zoli választottja. 

Sajnos Betti és a Nagy Ő azóta szakítottak, de Jákob Zoli még kerített egy alkalmat arra, hogy reagáljon Virág ajánlatára:

Láttam, hogy Virág kitalálta, akkor most újra színre lép, de az a rossz hírem van, hogy nekem ez nagyon gyors lenne. Egyelőre nem gondolkozom semmiféle kapcsolatban.

Úgy tűnik, Virágot nem lehet elégszer visszautasítani. 

(story.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top