nlc.hu
Sztárok

Péntek-Gyulai Virág ismét a Nagy Ő-ben

Árpa Attila kikosarazta, most Jákob Zoltánért száll versenybe a fitneszmodell Virág

Már két éve szingli.

Árpa Attila szívét nem sikerült meghódítania tavaly, így Péntek-Gyulai Virág újra szerencsét próbál a Nagy Ő-ben és ezúttal az ország 39. leggazdagabb emberéért, Jákob Zoltánért száll versenybe – írja a Blikk. A 32 éves fitneszmodell úgy véli, mindenkinek jár egy második esély.

Nagy Ő Virág,

Ha Árpáné már nem is, Jákobné még lehet Virág – Forrás: TV2 / Nagy Ő – videó

Nem váltunk el rosszban Attilával, nem gondolok rá rossz emlékként. Nem volt meg közöttünk az az átütő kémia és vonzalom, aminek kellett volna lennie” – árulta el a bulvárlapnak Virág, aki szimpatikusnak tartotta a milliárdos műkörömkirályt, ezért jelentkezett idén is a Nagy Ő-be.

Zolinak jó humora van és laza. Nem a pénze imponál, sokkal inkább a személyisége” – szögezte le a párkereső reality szereplője, aki reméli, 35 éves korára már lesz egy stabil, sőt esküvőközeli állapotú párkapcsolata.

Az idei Nagy Ő, Jákob Zoltán egyébként már kétszer volt házas, az örök hűség megfogadása ellenére mindkét frigy véget ért. Mindezek ellenére egyáltalán nincs rossz viszonyban az exfeleségeivel, mindkettejükkel rendszeresen tartja a kapcsolatot, már csak a közös gyerekek miatt is. Az első gyermeke édesanyjának még állást is ő adott, sőt a második felesége szintén vele dolgozik vezető beosztásban. Jákob Zoltán ma már úgy érzi, készen áll megállapodni, és nemcsak a show kedvéért mondott igent a TV2 felkérésére. Egy komoly párkapcsolatban gondolkodik, és nem tartja kizárnak azt sem, hogy egy negyedik gyerek is beleférjen az életébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top