nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán akár negyedszer is bevállalná az apaságot

Jákob Zoltán nem zárja ki, hogy negyedszer is apa legyen

A milliárdos vállalkozó A nagy Őben nem biztos, hogy csak párt keres, hanem az is lehet, hogy édesanyját a következő gyermekének.

Ugyan Jákob Zoltán már kétszer volt házas, az örök hűség megfogadása ellenére mindkét frigy véget ért. Magyarország 39. leggazdagabb embere azonban egyáltalán nincs rossz viszonyban az exfeleségeivel, mindkettejükkel rendszeresen tartja a kapcsolatot, már csak a közös gyerekek miatt is.

Nagyon szerencsés vagyok, mert mindkettejükkel könnyű jóban lenni

– idézte őt a Borsonline.

Jákob Zoltán

Nem a pénzen fog múlni a negyedik gyerek, az biztos (fotó: Jákob Zoltán Instagram-oldala)

Az első gyermeke, a fia édesanyjának még állást is ő adott. Ő lett a gondnok abban a 65 lakásos társasházban, melyet a milliárdos építtetett. A második feleségétől két lánya született, és a nő szintén máig vele dolgozik vezető beosztásban. Neki még az új párjával is jóban van, barátságban állnak egymással.

Megesik, hogy a gyerekekkel együtt ötösben utazunk el pihenni

– avatta be a lapot a részletekbe. Jákob ma már úgy érzi, készen áll megállapodni, és nemcsak a show kedvéért mondott igent a TV2 felkérésére. Egy komoly párkapcsolatban gondolkodik, és nem tartja kizárnak azt sem, hogy egy negyedik gyerek is beleférjen az életébe, főleg, ha egy olyan nő mellett találja meg a boldogságot, aki nagyon vágyik egy gyerekre, hiszen azt senkitől sem várná el, hogy miatta mondjon le az anyaságról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top