nlc.hu
Sztárok

Hajnal Betti és Jákob Zoltán kapcsolata

A Nagy Ő győztese elárulta, hiába a szakítás, semmit nem zártak ki Jákob Zoltánnal

A fiatal édesanya a kudarc után a munkába temetkezik.

Hajnal Betti kapta a legutolsó vörös rózsát A Nagy Ő-ben Jákob Zoltántól. A gerlepár bár szeretett volna kitartani, kapcsolatuk nehezen indult, hiszen hónapokig találkozni sem tudtak, hogy ne bukjanak le. Majd, amikor végre a körülmények is engedték volna, hogy közelebbről megismerkedjenek, annyira sok munkájuk lett, hogy egyszerűen nem tudtak időpontot egyeztetni. 

Hajnal Betti

Fotó: TV2

Bár Betti bízott benne, hogy szerelemmel zárul a történetük, Zoltán végül úgy döntött, jobb, ha csak barátok maradnak. „Megvitattuk egymás problémáit, és nem sikerült megoldanunk ezeket. Nagyon másképp éljük az életünket. Miután véget ért a műsor, elkezdtünk találkozgatni. Voltunk többször vacsorázni, megleptem őt a munkahelyén, elmentem a kedves szüleihez is, ő pedig főzött nekem és hozott vadast, mert tudta, hogy az a kedvencem. Nagyon megkedveltem őt, helyes nő, de ennél több nem tudott kialakulni” – mondta a döntéséről az üzletember. 

A fiatal anyuka így is nyert a műsorral, de azért a mai napig reménykedik, egyszer még közelebb kerülhetnek egymáshoz Zoltánnal. 

„Nagyon sok új vendégem érkezett a műsornak köszönhetően, így állandó pörgésben vagyok, ami nagyon leterhel. Négy éve nincs tartós, normális kapcsolatom a munkám miatt, ugyanis sokszor csak annak élek… – mondta a Ripostnak Betti, aki úgy érzi, az üzletember volt számára az utolsó utáni próbálkozás szerelem terén, ezért most inkább kislányára koncentrál. Hozzátette, nem volt számára kellemes, amikor Zoltán meghozta a döntését, de idővel belátta, hiába próbálták fenntartani ezt a kapcsolatot, nem jártak sikerrel. – A sok kötelesség legalább eltereli a gondolataim a történtekről. Így, hogy nincs sok szabadidőm, ez megkönnyíti a dolgomat. Zolival egyébként nem zártunk ki semmit se, mikor eldöntöttünk, hogy különválunk, de most barátok vagyunk. Később azonban lehet ebből egy nagyon szoros barátság is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top